Lastentarvikekirppis MiniPanda

Pirkanmaan suurin, suosituin ja edullisin kirppis lastenvaatteille ja -tarvikkeille!

Lastenkirppis MiniPanda on lastenvaatteisiin ja -tarvikkeisiin erikoistunut siisti ja viihtyisä itsepalvelukirpputori Tampereen Linnainmaan Citymarketilla. Meiltä löydät myös ompelijoiden tekemiä uusia vaatteita ja asusteita vaikkapa lahjaksi. Lisäksi etuosan sesonkialueellamme on kuukausittain vaihtuva teema, mm supersuositut Merkilliset Viikot kolme kertaa vuodessa.

MiniPandassa viihtyvät myös lapset! Meillä on hauska leikkipaikka, jonka vieressä on taukopaikka jossa voit levähtää omia eväitä nauttien. Meiltä löydät myös asiakas wc:n potalla varustettuna. Olemme huomioineet myös imettävät äidit omalla tilalla, jossa voit rauhassa hoitaa ruokahetken sekä tarvittaessa vaipanvaihdon hoitopöydällä.

Tykkää meistä Facebookissa ”Lastenkirppis MiniPanda” niin näet mitä meillä tapahtuu!

Aukioloaikamme:

 

Ma-Pe 10:00 – 18:00
La 10:00 – 15:00 
Su  suljettu

Heinäkuussa lauantait suljettu

 

Mäentakusenkatu 1, 33580 Tampere

Ajankohtaista

Täältä näet mm. tulevat tapahtumat, poikkeusaukioloajat, tarjoukset, sekä facebook-päivitykset.

Ajankohtaista

LASTEN LAUANTAI 13.4.

🐼 Etukuponkien etsintää 🐼 Panda jahti 🐼 Leikkien esittelijä paikalla 10.00-15.00 🐼 Panda paikalla klo 10.00 🐼 Hippa jumppa klo 11.00 🐼 Marttojen satuhetki 12.00 Perheliikuntakeskus Hippa vetää jumpan lapsille klo 11.00...

lue lisää

MINIPANDAN SUPERSUOSITUT MERKKIVIIKOT TULEVAT TAAS!

Toukokuussa varaamme taas myymälän etuosan sesonkialueen merkkivaatteille! Omasi voit tuoda myyntiin 10 % provisiolla + paikkamaksu 2 euroa / jakso. Voit varata yhden tai kaksi jaksoa. Provisioperiaatteen ja erittäin edullisen paikkamaksun ansiosta myyntiin voi tuoda...

lue lisää
Facebook
4 days ago

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
« 3 of 567 »

Hinnasto

 

 Tutustuthan sopimusehtoihin huolellisesti. Varaamalla myyntijakson hyväksyt kaikki säännöt ja ohjeet luetuiksi ja ymmärretyiksi.

 

 

 

 

6 päivää / 31 € + 1,5% myyntiprovisio

12 päivää / 46 € + 1,5% myyntiprovisio

Lisäpäivät 5,20 € /pvä

 

12 päivää / 0€  30% myyntiprovisio

 

 

 

 

 

Hintaan sisältyy:

 

 

 

  •  Muokattavissa oleva myyntipaikka 60 cm
  •  Tarvitsemasi määrä henkareita
  •  1 tarra-arkki / 6 päivää
  •  5 kpl hälyttimiä
  •  Yhteisalueet, joihin saat viedä 5 tuotetta / alue. Mm. sesonkivaatteet, asusteet, juhlavaatteet, kengät, lelut/pelit, tarvikkeet sekä äitiysvaatteet.
  •  Pöydän siistimispalvelu
  •  Reaaliaikainen myynninseuranta Kirppari-Kallessa

 

Täydennyspalvelu 5 € / 6 vrk

Esillelaitto 10 €

Tarra-arkki 0,50 € / kpl

Hälytin 2 € / rajaton määrä ( 0,30 € / kpl)

Pöydän tyhjennysmaksu 10 €

Pöydän tyhjennyssakko 15 €

Tavaroiden säilytysmaksu 5 € / vrk

 

 

 

 

 

 

 

 

NYT VOIT VARATA PÖYTÄSI VERKOSTA  KIRPPARI-KALLESTA


Jos sinulla on jo tunnukset Kirppari-Kalleen käytä tätä linkkiä : https://www.kirpparikalle.net/sovellus/guest.php?page=rekisteroidy&kirpputori=minipanda#use_existing_account

 

 

Lisäpalvelut

Täyspalvelu

MiniPandassa on mahdollisuus myös täyspalvelupakettiin, jossa sinun tarvitsee ainoastaan tuoda myytävät tavarasi meille ja me hoidamme kaiken muun. Täyspalvelun hinta on 10 € + 50 % myyntiprovisio kokonaismyynnistä. Myyntiaika on tuontipäivä + 14 päivää. Saat tuoda 2-5 isoa Ikean kassillista. Myyntijakson jälkeen voit lahjoittaa myymättä jääneet tuotteesi hyväntekeväisyyteen tai tulla hakemaan ne. Lue tarkemmat ohjeet sopimusehdoistamme ennen paikan varaamista.

 

 
 

Ostopalvelu

Ostopalvelussa asiakas säästää runsaasti aikaa, vaivaa sekä pöytävuokran! Ostamme erittäin hyväkuntoisia, nykyaikaisia, ehjiä ja puhtaita tuotteita, jotka ovat enintään 3 vuotta vanhoja. Arvioimme hinnan, jonka realistisesti uskomme saavamme ja maksamme sinulle 40 % tästä hinnasta, jos päätät hyväksyä tarjouksemme. Lue tarkemmat ohjeet sopimusehdoistamme ennen ajan varaamista.

 

 

 

 

 

Yhteystiedot

MiniPanda | Lastenkirppis

Aukioloajat

Ma-Pe 10:00 – 18:00
La 10:00 – 15:00
Su  suljettu

Mäentakusenkatu 1, 33580 Tampere