Lastenkirppis MiniPandan suuri joulun hyväntekeväisyyskeräys

 

Nyt voit olla mukana toteuttamassa joulujuhlan tunnelmaa perheille, jotka ovat haastavassa taloudellisessa tilanteessa, eivätkä itse pysty ostamaan jouluruokia tai lahjoja lapsilleen.

Lastenkirppis MiniPanda toteuttaa hyväntekeväisyyspöydän 1.12.-20.12. välisenä aikana. Voit lahjoittaa pöytään mitä tahansa myyntiin kelpaavaa. Me myymme tuotteet ja ostamme näillä tuotoilla ruokalahjakortteja/ lahjoja perheille, jotka ovat ilmoittautuneet jouluapua järjestön kautta. Voit tutustua perheisiin osoitteessa www.jouluapua.fi. Voit myös halutessasi ilmoittaa meille perheen, jotka ovat avun tarpeessa. Voit tuoda lahjoituksia ke 30.11. alkaen.

Tarkistathan, että myytävät tuotteet ovat ehjiä, siistejä ja puhtaita. Tuo tuotteet kassalle, me laitamme ne myyntiin (max.5 tuotetta/asiakas). Arvioimme tuotteet kassalla ja myyntiin päätyvät vain sellaiset tuotteet jotka voisit itsekin kuvitella ostavasi, joten valitse tuotteet huolella. Osta samalla jotain pöydästä ja ole osana joulun hyväntekeväisyyttä.

MiniPandassa on lisäksi Mission Possiblen Pienimmän parhaaksi -projekti! Avustamme Bulgarian lapsia ja nyt ennen joulua tavoitteenamme on lähettää Bulgarian lapsille saappaita ja talvikenkiä, jotta lapset pääsisivät kouluun myös talviaikaan ja välttyisivät kylmyyden aiheuttamilta sairastumisilta. Järjestämme keräystempauspäivän kirppiksellä maanantaina 4.12. Tuona päivänä voit tuoda kenkälahjoituksia myymäläämme.

 

Kiitos lämpimästi avustasi!