Koululaisten varojen keruu syksy 2019
Lastentarvikekirppis MiniPanda tarjoaa luokille ja vanhempainyhdistyksille mahdollisuuden kerätä varoja luokkaretkiin ja leirikouluihin. Luokat tai vanhempainyhdistykset voivat vuokrata MiniPandasta kuukauden mittaisen myyntijakson 2.9.-28.9.2019 tai 30.9-31.10.2019 väliselle ajalle edullisesti provisiolla. Myyntipaikasta ei siis veloiteta kiinteää vuokraa vaan pelkkä provisio, joka on 25 % myynnistä. Tämä on erikoishinta ja voimassa vain luokille ja vanhempainyhdistyksille.
Luokka valitsee täysi-ikäisen vastuuhenkilön, joka hoitaa pöydän varauksen ja tilityksen. Oppilaat lahjoittavat luokan hyväksi hyväkuntoisia käytettyjä lastenvaatteita ja leluja, hinnoittelevat ne, tuovat myyntiin ja jakson jälkeen noutavat pois. Pöytään mahtuu kerralla 1-2 isoa ikean kassillista tavaraa ja lisäyksiä saa tuoda aina kun tuotteita myydään ja tilaa vapautuu. Tilitys tehdään luokan tilille tai käteisenä vastuuhenkilölle. Saatte myymälästä 10 arkkia hintalappuja (lisäarkit 0,50 €/kpl). MiniPandassa hoidetaan päivittäin myyntipaikkojen siivous.
Opettajat voivat tehdä tästä mukavan ja opettavaisen projektin luokille. Oppilaat oppivat kaupankäynnistä, hinnoittelusta ja kierrätyksen tärkeydestä. Voitte toteuttaa tämän esimerkiksi niin, että kaikki oppilaat etsivät kotoa viisi tuotetta, hinnoittelevat ne ja tuovat itse kirppispöytäänne tai kaikki tuovat viisi tuotetta kouluun ja hinnoittelette ne yhdessä, jonka jälkeen vastuuhenkilö toimittaa tuotteet kirppispöytäänne. Lisäksi pöytään voi askarrella kyltin, jossa on esimerkiksi koulu, luokka ja luokkaretken kohde, jos se on jo tiedossa.
Varaukset ja lisätiedot sähköpostilla info@minipanda.fi