MINIPANDA

 

Tutustuthan sopimusehtoihin huolellisesti. Varaamalla myyntijakson hyväksyt kaikki säännöt ja ohjeet luetuiksi ja ymmärretyiksi.

SOPIMUSEHDOT
Tutustuthan sopimusehtoihin huolellisesti. Varaamalla myyntijakson hyväksyt kaikki säännöt ja ohjeet luetuiksi ja ymmärretyiksi.

 

PAIKAN VARAAMINEN
-Myyntijaksosta peritään aina voimassaolevan hinnaston mukainen viikkovuokra / provisio myynnistä.
-Voit varata paikan Kirppari-Kalle -varausjärjestelmän kautta, puhelimitse, sähköpostilla tai paikan päällä. Voit maksaa myyntijaksosi vuokran ennakkoon tai voimme vähentää sen tilityksestä.
-Varauksen voi peruuttaa maksutta 4 vuorokautta ennen vuokrajakson alkua. Mikäli et peruuta paikkavaraustasi ajoissa, kirpputorilla on oikeus veloittaa yhden viikon pöytävuokra. Mikäli myyjä myöhästyy myyntijaksonsa aloituksesta (minkä tahansa syyn vuoksi) tai keskeyttää myyntinsä ennen myyntijaksonsa loppumista, MiniPanda ei hyvitä tästä paikkavuokraa.
-Varaamalla paikan sitoudut myös noudattamaan sääntöjä ja sopimusehtoja.
-Pirkanmaan monikkoperheet Ry:n jäsenet saavat kaksi ilmaista myyntipäivää 6 päivän jaksoon tai neljä lisäpäivää 12 myyntipäivän jaksoon jäsenkorttia näyttämällä. Kerro jäsenyydestäsi heti varauksen yhteydessä.

 

HINNOITTELU
-Kirjautumalla tunnuksillasi Kirppari-Kallessa pääset heti hinnoittelemaan tuotteitasi. Hinnoitella voit jo etukäteen vaikka sinulla ei olisi varausta. Syötettyäsi tuotteet järjestelmään voit tulostaa viivakoodilliset hintalaput myymälässä ennakkoon tai tavaroita tuodessasi. Jakson pituudesta riippuen 1-2 tarra-arkkia sisältyy hintaan (yhdessä tarra-arkissa on 40 hintalapputarraa). Voit ostaa lisää arkkeja 0,50 euroa / kpl.
-Ethän kiinnitä hintalappuja nuppineuloilla! Käytäthän lisäkiinnityksenä hakaneuloja tai lankaa.
-Jos haluat muuttaa tuotteen hintaa, teethän uuden hintalapun. Emme myy tuotteita, joista puuttuu hintalappu tai hinta on korjattu. Nämä keräämme löytötavararekkiin, joka kannattaa tarkastaa aina myymälässä käydessäsi. Hakemattomat tuotteet siirtyvät aina kuun viimeinen päivä MiniPandan omaisuudeksi.
-Kirppari-Kallessa pääset seuraamaan myyntiäsi tuote tuotteelta reaaliajassa.

 

TAVARAN TUONTI
-Myyntijaksosi alkaessa voit tuoda tuotteita edellisenä päivänä arkisin klo 16.30-18 ja lauantaisin klo 14-15. Voit tuoda lisää tuotteita pöytääsi koko vuokrajaksosi ajan. Ilmoittauduthan kassalla kun tuot tai viet tavaraa.
-Käytössäsi on muokattavissa oleva myyntipaikka, johon voit rakentaa tarpeidesi mukaisen esillepanon. Kysythän apua tarvittaessa. Myymälästä saat tarvitsemasi määrän henkareita lainaksi sekä muovilaatikon pienille tavaroille. Ethän laita tuotteita lattialle.
-Pöytään kannattaa laittaa kokolappu, se helpottaa ostavaa asiakasta. Voit askarrella oman tai käyttää myymälässä valmiiksi olevia.
-Voit mainostaa omaa pöytääsi MiniPandan Facebook -sivuilla, jos haluat. Ota kuvia ja kirjoita esimerkiksi mitä merkkejä ja kokoja löytyy ja postaa meidän sivuille. Nämä julkaisut löytyvät kohdasta Julkaisut – Vierailijoiden julkaisut.
-Jos haluat pöytääsi alennuksen, ilmoitathan siitä joko viestillä tai henkilökohtaisesti kassalla. Huomioithan, että kaikille tuotteillesi tulee sama alennusprosentti. Jos haluat laskea yksittäisen tuotteen hintaa, teethän uuden hintalapun.
-Sinulla on pöydän lisäksi käytössäsi yhteisalueita, joihin saat viedä 5 tuotetta / alue. Mm. sesonkivaatteet, asusteet, juhlavaatteet, kengät, lelut/pelit, tarvikkeet sekä äitiysvaatteet.
-Täytä myyntipaikkasi maltillisesti, liian täynnä oleva pöytä ei ole houkutteleva eikä se pysy siistinä kauaa. Voit täydentää paikkaasi vaikka joka päivä menekin mukaan tai voit ostaa täydennyspalvelun (5 € / 6 vrk) jolloin me täydennämme pöytääsi. Emme siivoa liian täysiä pöytiä.
-Pöydän vuokraan kuuluu hälyttimiä 5 kpl / pöytä. Tai voit ostaa rajattoman määrän hälyttimiä hintaan 2 €.
-Pöydän tulee olla tyhjä viimeisenä myyntipäivänä arkisin klo 16.30 ja lauantaisin klo 14. Jos et tule tyhjentämään pöytääsi ajoissa, me teemme sen ja perimme pöydän tyhjentämisestä 15 euron sakkomaksun.

 

TILITYS
-Tilitys tulee tehdä aukioloaikojemme puitteissa 7 vuorokauden sisällä vuokrajakson päättymisestä, tämän jälkeen se siirtyy MiniPandalle. Alle 200 € tilitys maksetaan käteisellä ja yli 200 € on mahdollista saada tilille 14 vuorokauden kuluessa. Otathan huomioon, että MiniPanda pidättää oikeuden päättää annetaanko tuotto käteisenä vai tilille, vaikka tilitys olisi yli 200 euroa.
-Ilmoita aina kassalla myyntijaksosi päätyttyä, että tyhjennät oman pöytäsi ja että teet lopputilityksen. Lopputilitykseen tarvitsemme allekirjoituksesi, varauduthan todistamaan henkilöllisyytesi.
-Jälkimyyntijakso on 7 vuorokautta. Seuraa siis Kirppari-Kallea jaksosi päätyttyä ja jos sinulle kertyy vielä myyntiä, niin tule tilittämään se tämän 7 vuorokauden jälkimyyntijakson sisällä, tämän jälkeen se siirtyy MiniPandalle. Jälkitilitykset tulee noutaa käteisellä, emme tee niistä tilisiirtoja.

 

MYYTÄVÄT TUOTTEET
-Tuothan myyntiin vain ehjiä ja puhtaita tuotteita. Vaatteet menevät paremmin kaupaksi, kun ne ovat puhtaita ja silitettyjä.
-Pieniä osia sisältävät lelut voit laittaa läpinäkyviin pusseihin, jolloin ne eivät häviä ja hintatarrakin on helpompi kiinnittää.
-Kirjoita aina hintalappuun, jos tuote on viallinen tai osia puuttuu. Kirpputorituotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Elektroniikkatuotteen saa palauttaa vuorokauden sisällä ostohetkestä, jos se ei toimi.
-Piraattien, K-18 –tuotteiden ja vaarallisten esineiden myynti on kielletty. Pidätämme oikeuden poistaa tuotteita myynnistä, mikäli koemme ne sääntöjen vastaisiksi. Mahdollista poistamista ei hyvitetä.
-Myytäväksi jätetyt tuotteet ovat myyjän vastuulla. Myymälä ei vastaa rikkoutuneista tai varastetuista tuotteista. Valitettavasti meillä ei ole resursseja etsiä muihin pöytiin kulkeutuneita tuotteita myymälästä. Valvomme kuitenkin tuotteita asianmukaisesti ja huolellisesti. Meillä on käytössä tallentava videovalvonta sekä hälytinportit.

 

MiniPanda pidättää kaikki oikeudet ottaa myyntipöydistä ja myynnissä olevista tuotteista kuvia ja julkaista niitä sosiaalisessa mediassa. MiniPanda pidättää kaikki oikeudet muuttaa hinnastoja, sääntöjä ja niiden ehtoja.

 

TÄYSPALVELUN SOPIMUSEHDOT
Tutustuthan sopimusehtoihin huolellisesti. Varaamalla myyntijakson hyväksyt kaikki säännöt ja ohjeet luetuiksi ja ymmärretyiksi

 

Yleisten sopimusehtojen lisäksi seuraavaa:

Täyspalveluun varataan aika viestillä info@minipanda.fi tai suoraan kassalta. Huomioithan että täyspalveluun on yleensä jono noin 1-2kk.

Täyspalvelussa sinun tarvitsee ainoastaan tuoda myytävät tuotteesi meille ja me hoidamme kaiken muun. Hinnoittelemme tuotteet, laitamme ne esille ja siistimme pöydän joka päivä. Täyspalvelun hinta on 10 € + 50 % myyntiprovisio kokonaismyynnistä.

 

Myyntiaika on tuontipäivä + 14 päivää. Huom! Tuontipäivä on varauksesi ensimmäinen päivä. Meillä on käytössä Kirppari-Kalle -järjestelmä, josta näet vuokrajaksosi pituuden ja pääset seuraamaan myyntiäsi reaaliajassa. Saat tuoda 2-5 isoa Ikean kassillista, ilmoitathan etukäteen paljonko sinulla on tavaraa. Laita kasseihin valmiiksi nimesi ja yhteystietosi ja pyydä vaihtokassit kassalta halutessasi. Saat tuoda tuotteesi sinulle varattuna päivänä aukioloaikojemme sisällä. Mikäli et noudata sovittua tavaroiden tuontiajankohtaa, MiniPanda ei ole velvollinen ottamaan tavaroita vastaan. Varauksen voi peruuttaa maksutta 4 vuorokautta ennen tavarantuontipäivää. Mikäli et peruuta varaustasi ajoissa, kirpputorilla on oikeus veloittaa yhden viikon pöytävuokra (31€). Laitamme kaikkiin arvokkaimpiin tuotteisiin hälyttimet. Jos haluat alennuksen pöytääsi lopuksi niin ilmoita siitä meille joko tavaran tuonnin yhteydessä tai myöhemmin viestillä.

 

Myyntijakson jälkeen voit lahjoittaa myymättä jääneet tuotteesi hyväntekeväisyyteen, tulla itse keräämään ne tai ostaa keräyspalvelun jolloin me keräämme tuotteet puolestasi (keräysmaksu 10 €). Huomioithan, että keräämme ainoastaan myyntipaikassasi olevat tuotteet, emmekä vastaa mahdollisesti muihin pöytiin kulkeutuneista tuotteista. Ne tuotteet, jotka olemme itse vieneet yhteisalueille, me keräämme takaisin pöytääsi ennen myyntijakson loppumista. Ilmoitathan viikkoa ennen jakson loppua miten haluat toimia.

 

Mikäli olet ilmoittanut itse kerääväsi tuotteet, mutta et ole tehnyt sitä, tyhjennämme pöydän ja veloitamme siitä automaattisesti 15 € tyhjennysmaksun. Säilytämme tavaroitasi viikon ajan myyntijakson päättymisestä. Mikäli tavaroita ei noudeta eikä tilitystä tehdä 7 vuorokauden kuluessa, siirtyvät tuotteet ja myynti MiniPandan omistukseen.

 

MITÄ SAA TUODA
-Kaikkien tuotteiden tulee ehdottomasti olla ehjiä, siistejä ja puhtaita! Käännäthän vaatteet oikein päin ja napitat nepparit ja napit valmiiksi.
-Vaatteita (44-170cm)
-Bodyja korkeintaan 20 kpl
-Kenkiä
-Leluja, pelejä, kirjoja
-Äitiysvaatteita
-Tarvikkeita (esimerkiksi kantoreppuja, hoitoalustoja ja hoitolaukkuja)

 

MITÄ EI SAA TUODA
-Nukkaisia, likaisia, venyneitä, muotonsa menettäneitä, tahraisia ja värjääntyneitä tuotteita. Valitse tuotteet hyvässä valaistuksessa!
-Alle yhden euron arvoisia tuotteita! Niitä emme hinnoittele. Jos sinulla on alle yhden euron arvoisia tuotteita (esimerkiksi sukkia tai pieniä leluja) niin pussita ne valmiiksi läpinäkyviin minigrip-pusseihin, jolloin hinnoittelemme ne pusseittain. Kirjoita pussiin myös sukkien koot ym. hyödyllistä tietoa ostajalle.
-Toisella kirpputorilla myynnissä olleita tuotteita
-Äitiyspakkauksen tuotteita
-Kesällä talvivaatteita (esim. toppavaatteet, välikausi- ja talvikengät) ja talvella kesävaatteita (esim. sortsit, kesämekot, topit).

 

Henkilökuntamme arvioi myyntiin päätyvät tuotteet ja pidättää oikeuden hävittää tuotteet, mikäli ehdot eivät joltain osin täyty. Mikäli myyntiin kelpaamattomia tuotteita on yli 10 kpl, MiniPandalla on oikeus periä 10 € lajittelumaksu.

 

OSTOPALVELU
Ostopalvelussa asiakas säästää runsaasti aikaa, vaivaa sekä pöytävuokran! Varaa aika tavaran tuonnille sähköpostilla. Laita kasseihin valmiiksi nimesi ja yhteystietosi. Arvioimme hinnan, jonka realistisesti uskomme saavamme ja maksamme sinulle 40 % tästä hinnasta, jos päätät hyväksyä tarjouksemme. Varaamme arviointiin 1-3 vuorokautta ja ilmoitamme tarjouksen joko puhelimitse tai sähköpostilla. Voit joko hyväksyä tai hylätä tarjouksen, tinkiminen ei ole mahdollista.

 

MITÄ OSTAMME
-Erittäin hyväkuntoisia, nykyaikaisia, ehjiä ja puhtaita tuotteita, jotka ovat enintään 3 vuotta vanhoja.
-Lastenvaatteita (koot 44-152 cm)
-Kenkiä
-Äitiys- ja imetysvaatteita
-Leluja, pelejä, kirjoja
-Tarvikkeita (esimerkiksi kantoreppuja, hoitoalustoja ja hoitolaukkuja)

 

MITÄ EMME OSTA
-Nukkaisia, likaisia, venyneitä, muotonsa menettäneitä, tahraisia ja värjääntyneitä tuotteita. Valitse tuotteet hyvässä valaistuksessa!
-Käytettyjä sukkia ja alusvaatteita
-Toisella kirpputorilla myynnissä olleita tuotteita
-Äitiyspakkauksen tuotteita

 

MiniPanda pidättää oikeuden myös jättää osan tavaroista arvioimatta, jos ne eivät vastaa ostopalvelun kriteereitä, joten valikoi tavarat huolella.