MINIPANDA

Tutustuthan sopimusehtoihin huolellisesti. Varaamalla myyntijakson hyväksyt kaikki säännöt ja ohjeet luetuiksi ja ymmärretyiksi
Sopimusehdot

 

 

Voit tulostaa hintalaput itse kotona tai hakea ne meiltä. Tulosta tästä hintalaput. Saat meiltä 1-2 arkkia tarralappuja mikä nopeuttaa hinnoittelua. Mikäli teet laput itse, varmista että laput pysyvät hyvin kiinni. Varmista tarvittaessa hakaneulalla, harsimalla tai teipillä. Emme kerää lappuja talteen. ÄLÄ KÄYTÄ NUPPINEULOJA.

 

Myyntiaika on 6-18 päivää, riippuen jaksosi pituudesta.

 

Käytössäsi on muokattavissa oleva myyntipaikka johon voit rakentaa tarpeittesi mukaisen paikan hyllyillä, tangoilla ja piikeillä. Saat myös tarvitsemasi määrän henkareita. Lisäksi voit käyttää yhteisiä lelu-, kirja-, tarvike-, ja kenkäosastoja.

Huom! kun tuot turvakaukaloita tai turvaistuimia niin tee hintalappu, jossa on ostajalle hyvin tietoa. Tämä edesauttaa selvästi istuinten myyntiä! Ostajia kiinnostaa yleensä vuosimalli, monellako lapsella ollut, käyttöhistoria, säilytys jne. Jos käyttöohjeet on olemassa laita mielellään ne mukaan. Kirjoita mieluummin liikaa kuin liian vähän.  Tuo korkeintaan 5 vuotta vanhoja istuimia! Tarkista istuimen ikä (valmistusvuosi) rungossa olevasta numerosarjasta. Viisi vuotta vanhempia istuimia emme ota koska niille ei ole kysyntää.

 

Aloittaessasi varmista Pandoilta mitkä tuotteet kuuluvat mihinkin osastoon. Älä täytä myyntipaikkaasi liian täyteen. Mainion asiakasnumeroinnin ansiosta omien tuotteiden vaeltaminen ei haittaa.

 

Pandat siistivät kaikkia pöytiä joka päivä ja vievät tavaroita oikeille paikoilleen.

 

Voit myös alentaa tuotteita ilmoittamalla siitä kassalla. Myyntiajan loputtua nouda tuotteet arkisin klo 16:30 mennessä ja lauantaisin klo 15 mennessä.  Mahdolliset noutamatta jääneet tuotteet säilytetään viikon ajan, jonka jälkeen ne siirtyvät MiniPandan omaisuudeksi. Pöydän tyhjennyksestä MiniPanda veloittaa 15 euroa, sekä tavaroiden säilytyksestä 5 euroa/vrk.

 

Huolehdi, että myytävät tuotteet ovat myyntikuntoisia, puhtaita, ehjiä, oikeissa osastoissa ja laillista omaisuuttasi. Piraattien, elintarvikkeiden, K-18 –tuotteiden, vaarallisten esineiden ja uusien tuotteiden myynti sekä jälleenmyynti on kielletty. Pidätämme oikeuden poistaa tuotteita myynnistä, mikäli koemme ne sääntöjen vastaisiksi. Mahdollista poistamista ei hyvitetä.

 

Tuotteet ovat myynnissä omalla vastuulla. Emme vastaa mahdollisista varkauksista, rikkoontumisista, tulipalon tai muun kiinteistölle tapahtuneen vahingon aiheuttamista menetyksistä tai muista meistä riippumattomista syistä (force majeure) johtuneista vahingoista. Valvomme kuitenkin tuotteita asianmukaisesti ja huolellisesti.

 

Paikan varaaminen

 

Myyntijaksosta peritään aina voimassa olevan hinnaston mukainen viikkovuokra / provisio myynnistä. Voit varata paikan kotikirppu-varausjärjestelmän kautta, puhelimitse, sähköpostilla tai paikan päällä. Voit hoitaa myyntijaksosi vuokran kerralla ennakkoon tai voimme vähentää sen tilityksestä. Maksetun varauksen voit kuitenkin siirtää eteenpäin, mikäli ilmoitat asiasta neljä (4) päivää ennen varauksen alkamista. Varaudu tällöin myös siihen, että paikkasi saattaa vaihtua. Mikäli myyjä myöhästyy myyntijaksonsa aloituksesta (minkä tahansa syyn vuoksi) tai keskeyttää myyntinsä ennen myyntijaksonsa loppumista, MiniPanda ei hyvitä tästä paikkavuokraa.

 

Hinnoittelun voit tehdä jo kotona valmiiksi Kotikirpussa, voit tulostaa laput joko itse tai tulostamme tarra-arkit sinulle myymälässä. Sovelluksen kautta voit seurata myyntiäsi reaaliajassa tuotteittain.

 

Maksamattomien viikkojen peruutus tulee tehdä neljä (4) päivää ennen vuokra-ajan alkamista. Mikäli et peruuta paikkavaraustasi ajoissa, kirpputorilla on oikeus veloittaa yhden viikon pöytävuokra. Varaamalla paikan sitoudut myös noudattamaan sääntöjä ja sopimusehtoja. Varauduthan todistamaan henkilöllisyytesi paikkaa varatessa sekä tilityksen yhteydessä.

 

Myyntiaika

 

Myyntiaika on lyhimmillään 6 myyntipäivää. Myyntiaika alkaa valitsemastasi viikonpäivästä ja voit tuoda tavarasi heti kirppiksen avauduttua kello 10:00 tai edellisenä päivänä arkisin 16:30-18, lauantaisin 15-16 välillä. Kun myyntijaksosi päättyy, paikan on oltava tyhjennetty arkisin 16:30 mennessä, lauantaisin klo 15 mennessä. Tyhjentämättä jätetystä pöydästä veloitamme hinnaston mukaisen maksun. Säilytämme tuotteita 7 vrk, jonka jälkeen ne siirtyvät kokonaisuudessaan MiniPandan omaisuudeksi.

 

Paikkavuokraan sisältyy:

 

-Myyntipaikka, joka sisältää tarpeesi mukaan tankoja, hyllyjä ja piikkejä joihin saat myyntituotteesi hyvin esille.

 

-Henkareita niin paljon kuin tarvitset.

 

-Myynnin seuranta reaaliajassa Kotikirpussa.

 

-Siistimispalvelu jokaisena päivänä.

 

-5-10 kpl hälyttimiä pöydästä riippuen.

 

Myyntijakson aikana

 

Tuothan myyntiin vain ehjiä ja siistejä vaatteita sekä tarvikkeita. Vaatteet menevät paremmin kaupaksi, kun ne ovat puhtaita ja silitettyjä. Huomioithan myynnissä vuodenajat ja myytävät sen mukaisesti. Talvella on turha myydä kesävaatetta ja päinvastoin. Pieniä osia sisältävät lelut voit laittaa läpinäkyviin pusseihin, jolloin ne eivät häviä ja hintatarrakin on helpompi kiinnittää. Käytetyn kosmetiikan myyminen ei ole sallittua. Henkilökunnalla on oikeus poistaa myyntiin sopimattomat tuotteet pöydistä.

 

Täytä myyntipaikkasi maltillisesti, liian täynnä oleva hylly ei ole houkutteleva eikä se pysy siistinä kauaa. Voit täydentää paikkaasi vaikka joka päivä menekin mukaan. Tai voit ostaa täydennyspalvelun jolloin me täydennämme pöytääsi.

 

Emme myy kassalla tuotteita, joissa on korjattu hinta. Näin ehkäisemme mahdolliset väärinkäytökset. Teethän aina uuden hintalapun vaihtaessasi hintaa.

 

Otamme kuvia pöydistä satunnaisesti ja julkaisemme niitä Minipandan facebook sivuilla sekä instagramissa.

 

Jos haluat laittaa paikkaasi alen, ilmoita myymälässä tai sähköpostitse (mieluiten jo edellisenä päivänä) aleprosentti kassalle niin laitamme alennuksen koneelle ja saat paikallesi ale-lapun. Ale koskee kaikkia myynnissäsi olevia tuotteita. Puhelimitse emme voi ottaa vastaan tuotealennuspyyntöjä.

 

Kun käytät yhteisiä myyntitiloja ja -rekkejä, otathan toiset myyjät huomioon tuomalla vähän kerrallaan ja tuot lisäystä menekin mukaan!

 

Voit milloin tahansa kysyä kassalta myyntitilannettasi.

 

Myyntiajan päätyttyä

 

Kun myyntijaksosi päättyy, paikan on oltava tyhjennettynä arkisin 16:30 mennessä, lauantaisin klo 15 mennessä. Ellet ole tyhjentänyt paikkaasi ennen myyntiajan päättymistä perimme pöydän tyhjentämisestä 15€ ja tavaroiden varastoinnista 5€ maksun/vuorokausi. 

 

Kirppistuotteilla ei ole vaihto/palautus oikeutta. 

 

MiniPanda ei vastaa kadonneista, näpistetyistä tai vahingoittuneista tavaroista taikka myytävien tuotteiden kunnosta tai laadusta eikä korvaa tulipalossa, vesivahingossa tms. tuhoutuneita tavaroita. Tavarat ovat myyntipaikan vuokranneen asiakkaan omalla vastuulla.

 

Tilitys

 

Yli 200 euron tilitykset on mahdollista saada ilmoitetulle pankkitilille 14 vrk kuluessa. Alle 200 euron tilitykset maksamme käteisellä. Tilitykset tulee tehdä 7 vrk kuluessa myyntijakson päättymisestä, sen jälkeen ne siirtyvät  kokonaisuudessaan MiniPandan omaisuudeksi. Ilmoita aina kassalla myytijaksosi päätyttyä, että tyhjennät oman pöytäsi, ja että teet lopputilityksen. Lopputilitykseen tarvitsemme allekirjoituksesi, varaudu todistamaan henkilöllisyytesi tarvittaessa. Otathan huomioon, että emme tee tilityksiä viimeisen aukiolotunnin aikana.

 

Välitilitykset ovat mahdollisia pidemmissä myyntijaksoissa. Myyntijakson loputtua kannattaa vielä kiertää hyllypaikat sekä tarkistaa löytötavarapiste muualle kulkeutuneiden tavaroiden varalta. Myyntijakson jälkeen on 7 vrk jälkimyyntijakso. Myyntijakson jälkeen katso ettei tuotteitasi löydy muista pöydistä tai hintalaputtomien joukosta. Jos tästä huolimatta joitain tuotteita on jäänyt kirpputorille ja ne myydään, ne kirjautuvat asiakastilillesi Kotikirppuun.  Jos jälkimyyntiä tai jääneitä tavaroita ei käydä noutamassa paikan päältä 7 vrk kuluttua myyntijakson päätyttyä, ne siirtyvät kokonaisuudessaan Lastentarvikekirppis MiniPandan omistukseen. Jälkitilitykset tulee noutaa käteisellä, emme tee niistä tilisiirtoja.

 

 Täyspalvelupaketin ehdot

 

Yleisten sopimusehtojen lisäksi seuraavaa:

 

Täyspalvelupaikat ovat varattu lasten vaatteille/tavaroille. Myyntiin voit tuoda kaikkea mahdollista lapsiin liittyvää; vaatteet, kengät, lelut, hoitotarvikkeet, äitiys- ja imetysvaattet, turvaistuimet, vaunut, rattaat yms.

 

Täyspalvelun hinnoittelumaksu on aina 10 euroa, mitään muuta paikkavuokraa ei peritä vaan tuotto myytävistä menee 50%/50%-provisioperiaatteella asiakkaalle ja myymälälle puoliksi. Hinnoittelemme ja laitamme tuotteet esille sekä siistimme paikkaa päivittäin. Alle yhden euron arvoisia tuotteita emme hinnoittele, joten laitathan esim. sukkia isomman määrän minigrip-pussiin. Määrällisesti voit tuoda tavaraa 4-5 Ikean ISOA kassillista. Varusta kaikki kassit omalla nimelläsi. Emme valitettavasti voi taata sinun saavan juuri omia kassejasi takaisin, mutta voit halutessasi pyytää tuomasi määrän vaihtokasseja. Tavarat tuodaan kaikki kerralla ja hyvissä ajoin, sovittuna ajankohtana. Mikäli et noudata sovittua tavaroiden tuontiajankohtaa, MiniPanda ei ole velvollinen ottamaan tavaroita vastaan. 

 

Muista varata aina aika ennen tavaroiden tuontia. Täyspalvelu on erittäin suosittu ja paikka kannattaa varata hyvissä ajoin, jonoa on yleensä 1-2 kuukautta. Peruutuspaikkoja kannattaa kuitenkin tiedustella.

 

Otathan huomioon, että emme aina välttämättä saa kaikkia tuotteita hinnoiteltua yhden päivän aikana, varsinkin jos tuotteita on paljon. Hinnoitteluun varaamme 1-3 arkipäivää.

 

Vaatteiden tulee olla EHJIÄ, TAHRATTOMIA, VASTAPESTYJÄ (sekä kuivia) sekä mahdolliset nepparit ja napit napitettuna. Tuothan vain kauden mukaisia vaatteita. Tavarat tulee olla myös ehjiä, pieniä osia sisältävät tavarat läpinäkyvässä esim. minigrip/Ikean pussissa.

 

Palapelit/pelit tulee sisältää kaikki palat/tarvikkeet. Arvokkaimmat tuotteet varustamme hälyttimillä.

 

Myyntijakso on 18 päivää, jonka päätyttyä sinun tulee myyntijakson viimeisenä päivänä joko itse tulla keräämään myymättä jääneet tuotteet tai me teemme sen puolestasi. Mikäli haluat, että keräämme tuotteet myynnin jälkeen sinulle takaisin, veloitamme tästä kertamaksuna 10e. Voit myös halutessasi lahjoittaa myymättä jääneet tuotteesi, tällöin keräysmaksua ei peritä. Huomioithan kuitenkin, että keräämme ainoastaan myyntipaikassasi olevat tuotteet, emmekä vastaa mahdollisesti muihin pöytiin kulkeutuneista tuotteista. Pöytä tulee olla tyhjennetty myyntijakson viimeisenä päivänä arkisin klo 16:30 ja lauataisin klo 15 mennessä. Mikäli olet ilmoittanut itse kerääväsi tuotteet, mutta et ole tehnyt sitä, tyhjennämme pöydän ja veloitamme siitä automaattisesti 15e keräysmaksun. Säilytämme tavaroitasi viikon ajan myyntijakson päättymisestä.  Mikäli tavaroita ei noudeta eikä tilitystä tehdä 7 vrk:n kuluessa, siirtyy tavarat sekä myynti MiniPandan omistukseen.  Ilmoita etukäteen mikäli haluat lahjoittaa tuotteet myyntiajan jälkeen hyväntekeväisyyteen. 

 

Tahraisia, nuhjuisia tai rikkinäisiä tuotteita emme myy laisinkaan.  Myöskään toisella kirpputorilla myynnissä olleita tuotteita, jotka ovat jääneet myymättä emme ota myyntiin. Henkilökuntamme arvioi myyntiin päätyvät tuotteet ja pidättää oikeuden hävittää tuotteet, mikäli ehdot eivät joltain osin täyty. Mikäli myyntiin kelpaamattomia tuotteita on yli 10 kpl, MiniPandalla on oikeus periä 10e lajittelumaksu.

 

Täyspalvelupaikan mahdollinen peruutus tulee tehdä viikkoa (7 päivää) ennen myyntijakson alkamista suuren kysynnän vuoksi. Mikäli peruutusta ei tehdä, perii MiniPanda yhden viikon ajalta normaalin hyllypaikkavuokran voimassa olevan hinnaston mukaan.  Emme myöskään varaa uutta myyntijakoa perumatta jääneen jälkeen.

 

Pidämme mahdollisimman hyvää huolta tavaroistasi, mutta ne ovat kuitenkin sinun omalla vastuullasi emmekä voi valitettavasti vastata kadonneista, näpistetyistä tai vahingoittuneista tuotteista.

 

Ostopalvelu 

 

Ostopalvelussa asiakas säästää runsaasti aikaa, vaivaa sekä pöytävuokran! Ostamme tuotteet Sinulta suoraan ja saat rahasi heti arvioinnin jälkeen käteisellä tai tilille. Ota meihin yhteyttä sähköpostilla tavaroidesi tuontiajankohdan sopimiseksi.

 

Ostamme erittäin hyväkuntoiset, nykyaikaiset, ehjät, puhtaat, tahrattomat vaatteesi ja hyväkuntoiset tarvikkeesi. Säästät aikaa ja vaivaa, kun tuot tavarat suoraan ostopalveluumme. Ostamme maks. 3 vuotta vanhoja tuotteita!

 

Arvioimme myyntihinnan, jonka realistisesti uskomme saavamme tavaroistasi ja maksamme 40% tästä hinnasta sinulle heti arvioinnin jälkeen, mikäli päätät hyväksyä tarjouksemme. Varaa aika tavaran tuonnille sähköpostilla tai laita viestiä facebookin kautta. Arviointiin varaamme aikaa 1-4 vrk. Saat tarjouksemme sähköpostilla, jonka jälkeen voit joko hyväksyä tai hylätä tarjoamamme summan, eli tinkiminen ei ole mahdollista.

 

MiniPanda pidättää oikeuden myös jättää osan tavaroista arvioimatta, jos ne eivät vastaa ostopalvelun kriteereitä. Joten valikoi tavarat huolella.

 

HUOM! Valitse ostopalveluun tuotavat tavarat ja vaatteet hyvässä valaistuksessa. Nukkaisia, venyneitä, muotonsa menettäneitä, tahraisia, värjääntyneitä. Vaatteiden saa olla maks. kolme vuotta vanhoja, lastenvaatteita on niin paljon tarjolla, että paljon tätä vanhemmat vaatteet eivät tee kauppaansa. Äitiyspakkauksen tuotteita emme myöskään osta. Käytetyt sukat ja alusvaatteet eivät myöskään kuulu ostopalveluun.

 

Tarvikkeista emme osta kestovaippoja, käytettyjä tuttipulloja, likaisia, rikkinäisiä leluja, pehmoleluja. Pattereilla toimivissa leluissa tulee olla paristot. Pakkaa tavarat kasseihin, joita et tarvitse takaisin tai mahdollisesti pahvilaatikkoon. Liitä jokaiseen kassiin/laatikkoon mukaan nimesi ja yhteystietosi.

 

Tarkistathan tuotteiden kunnon huolellisesti hyvässä valaistuksessa, ja ota mukaan vain virheettömät. Pakkaa tavarat kassiin, jossa on kiinnitettynä yhteystiedoillasi varustettu lappu (nimi, puhelin ja sähköpostiosoite). Muistathan myös pestä vaatteet sekä lelut!

 

Tavaroistasi valitsemme ne, joiden uskomme menevän hyvin todennäköisesti kaupaksi. Maksamme sinulle 40% tavaran ulosmyyntihinnasta.

 

Hyvin epätodennäköisen menekin takia emme osta jo aiemmin kirpputorilla myynnissä olleita tavaroita.

 

 

Pirkanmaan monikkoperheet Ry:n jäsenille kaksi ilmaista myyntipäivää kuuden päivän jaksoon tai neljä lisäpäivää 12:n myyntipäivän jaksoon, jäsenkortilla.