MINIPANDA

 

Tutustuthan sopimusehtoihin huolellisesti. Varaamalla myyntijakson hyväksyt kaikki säännöt ja ohjeet luetuiksi ja ymmärretyiksi.
 
Kirpputorille saapuessa löydät sisäänkäynnistä käsidesiä! Käsidesi löytyy myös kassalta, leikkipaikalta, WC:stä ja imetyshuoneesta. Käsienpesupiste löytyy WC:stä ja imetyshuoneesta. Tule ainoastaan terveenä ja muistathan myös turvavälin!
 
Kiitos kun huomioit muut asiakkaat ja henkilökunnan 😊
Otathan huomioon, että poikkeusaukiolot vaikuttavat myös tavaran tuonti- ja hakuaikoihin! Tavaran tuonti ja haku tuntia ennen sulkemisaikaa!

SOPIMUSEHDOT
Tutustuthan sopimusehtoihin huolellisesti. Varaamalla myyntijakson hyväksyt kaikki säännöt ja ohjeet luetuiksi ja ymmärretyiksi.

 

PAIKAN VARAAMINEN
-Myyntijaksosta peritään aina voimassaolevan hinnaston mukainen viikkovuokra / provisio myynnistä.
-Voit varata paikan Kirppari-Kalle -varausjärjestelmän kautta, puhelimitse, sähköpostilla tai paikan päällä. Voit maksaa myyntijaksosi vuokran ennakkoon tai voimme vähentää sen tilityksestä.
-Varauksen voi peruuttaa maksutta 4 vuorokautta ennen vuokrajakson alkua. Mikäli et peruuta paikkavaraustasi ajoissa, kirpputorilla on oikeus veloittaa yhden viikon pöytävuokra. Mikäli myyjä myöhästyy myyntijaksonsa aloituksesta (minkä tahansa syyn vuoksi) tai keskeyttää myyntinsä ennen myyntijaksonsa loppumista, MiniPanda ei hyvitä tästä paikkavuokraa.
-Varaamalla paikan sitoudut myös noudattamaan sääntöjä ja sopimusehtoja.
-Pirkanmaan monikkoperheet Ry:n jäsenet saavat kaksi ilmaista myyntipäivää 6 päivän jaksoon tai neljä lisäpäivää 12 myyntipäivän jaksoon jäsenkorttia näyttämällä. Kerro jäsenyydestäsi heti varauksen yhteydessä.

 

HINNOITTELU
-Kirjautumalla tunnuksillasi Kirppari-Kallessa pääset heti hinnoittelemaan tuotteitasi. Hinnoitella voit jo etukäteen vaikka sinulla ei olisi varausta. Syötettyäsi tuotteet järjestelmään voit tulostaa viivakoodilliset hintalaput myymälässä ennakkoon tai tavaroita tuodessasi. Jakson pituudesta riippuen 1-2 tarra-arkkia sisältyy hintaan (yhdessä tarra-arkissa on 40 hintalapputarraa). Voit ostaa lisää arkkeja 0,50 euroa / kpl.
-Ethän kiinnitä hintalappuja nuppineuloilla! Käytäthän lisäkiinnityksenä hakaneuloja tai lankaa.
-Jos haluat muuttaa tuotteen hintaa, teethän uuden hintalapun. Emme myy tuotteita, joista puuttuu hintalappu tai hinta on korjattu. Nämä keräämme löytötavararekkiin, joka kannattaa tarkastaa aina myymälässä käydessäsi. Rekki tyhjennetään aina kuun 15. ja viimeinen päivä ja tuotteet siirtyvät MiniPandan omaisuudeksi.
-Kirppari-Kallessa pääset seuraamaan myyntiäsi tuote tuotteelta reaaliajassa.

 

TAVARAN TUONTI
-Myyntijaksosi alkaessa voit tuoda tuotteita edellisenä päivänä tuntia ennen sulkemis aikaa. Voit tulla jo aikaisemmin laittamaan hintlappuja ja henkareita. koko vuokrajaksosi ajan. Ilmoittauduthan kassalla kun tuot tai viet tavaraa. Merkillisten Sesonkialueelle tuonti on aloituspäivä klo 10:00 alkaen ja pois haku päättymispäivänä ma-to  klo 19:00 mennessä ja pe-la klo 16:00 mennessä.
-Käytössäsi on muokattavissa oleva myyntipaikka, johon voit rakentaa tarpeidesi mukaisen esillepanon. Kysythän apua tarvittaessa. Myymälästä saat tarvitsemasi määrän henkareita lainaksi sekä muovilaatikon pienille tavaroille. Ethän laita tuotteita lattialle.
-Pöytään kannattaa laittaa kokolappu, se helpottaa ostavaa asiakasta. Voit askarrella oman tai käyttää myymälässä valmiiksi olevia.
-Voit mainostaa omaa pöytääsi MiniPandan Facebook -sivuilla, jos haluat. Ota kuvia ja kirjoita esimerkiksi mitä merkkejä ja kokoja löytyy ja postaa meidän sivuille. Nämä julkaisut löytyvät kohdasta Julkaisut – Vierailijoiden julkaisut.
-Jos haluat pöytääsi alennuksen, ilmoitathan siitä joko viestillä tai henkilökohtaisesti kassalla. Huomioithan, että kaikille tuotteillesi tulee sama alennusprosentti. Jos haluat laskea yksittäisen tuotteen hintaa, teethän uuden hintalapun.
-Sinulla on pöydän lisäksi käytössäsi yhteisalueita, joihin saat viedä 5 tuotetta / alue. Mm. sesonkivaatteet, asusteet, juhlavaatteet, kengät, lelut/pelit, tarvikkeet sekä äitiysvaatteet.
-Täytä myyntipaikkasi maltillisesti, liian täynnä oleva pöytä ei ole houkutteleva eikä se pysy siistinä kauaa. Voit täydentää paikkaasi vaikka joka päivä menekin mukaan tai voit ostaa täydennyspalvelun (5 € / 6 vrk) jolloin me täydennämme pöytääsi. Emme siivoa liian täysiä pöytiä.
-Pöydän vuokraan kuuluu hälyttimiä 5 kpl / pöytä. Tai voit ostaa rajattoman määrän hälyttimiä hintaan 2 €.
-Pöydän tulee olla tyhjä viimeisenä myyntipäivänä tuntia ennen sulkemisaikaa. Jos et tule tyhjentämään pöytääsi ajoissa, me teemme sen ja perimme pöydän tyhjentämisestä 15 euron sakkomaksun.

 

TILITYS
-Tilitys tulee tehdä aukioloaikojemme puitteissa 7 vuorokauden sisällä vuokrajakson päättymisestä, tämän jälkeen se siirtyy MiniPandalle. Alle 200 € tilitys maksetaan käteisellä ja yli 200 € on mahdollista saada tilille 14 vuorokauden kuluessa. Otathan huomioon, että MiniPanda pidättää oikeuden päättää annetaanko tuotto käteisenä vai tilille, vaikka tilitys olisi yli 200 euroa.
-Ilmoita aina kassalla myyntijaksosi päätyttyä, että tyhjennät oman pöytäsi ja että teet lopputilityksen. Lopputilitykseen tarvitsemme allekirjoituksesi, varauduthan todistamaan henkilöllisyytesi.
-Jälkimyyntijakso on 7 vuorokautta. Seuraa siis Kirppari-Kallea jaksosi päätyttyä ja jos sinulle kertyy vielä myyntiä, niin tule tilittämään se tämän 7 vuorokauden jälkimyyntijakson sisällä, tämän jälkeen se siirtyy MiniPandalle. Jälkitilitykset tulee noutaa käteisellä, emme tee niistä tilisiirtoja.

 

MYYTÄVÄT TUOTTEET
-Tuothan myyntiin vain ehjiä ja puhtaita tuotteita. Vaatteet menevät paremmin kaupaksi, kun ne ovat puhtaita ja silitettyjä.
-Pieniä osia sisältävät lelut voit laittaa läpinäkyviin pusseihin, jolloin ne eivät häviä ja hintatarrakin on helpompi kiinnittää.
-Kirjoita aina hintalappuun, jos tuote on viallinen tai osia puuttuu. Kirpputorituotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Elektroniikkatuotteen saa palauttaa vuorokauden sisällä ostohetkestä, jos se ei toimi.
-Piraattien, K-18 –tuotteiden ja vaarallisten esineiden myynti on kielletty. Pidätämme oikeuden poistaa tuotteita myynnistä, mikäli koemme ne sääntöjen vastaisiksi. Mahdollista poistamista ei hyvitetä.
-Myytäväksi jätetyt tuotteet ovat myyjän vastuulla. Myymälä ei vastaa rikkoutuneista tai varastetuista tuotteista. Valitettavasti meillä ei ole resursseja etsiä muihin pöytiin kulkeutuneita tuotteita myymälästä. Valvomme kuitenkin tuotteita asianmukaisesti ja huolellisesti. Meillä on käytössä tallentava videovalvonta ja hälytinportit.

 

MiniPanda pidättää kaikki oikeudet ottaa myyntipöydistä ja myynnissä olevista tuotteista kuvia ja julkaista niitä sosiaalisessa mediassa. MiniPanda pidättää kaikki oikeudet muuttaa hinnastoja, sääntöjä ja niiden ehtoja.

 

Täyspalveluun emme toistaiseksi ota uusia varauksia!

TÄYSPALVELUN MYYNTIEHDOT:
Tutustuthan myyntiehtoihin huolellisesti. Varaamalla myyntijakson hyväksyt kaikki säännöt ja ohjeet luetuiksi ja ymmärretyiksi

Yleisten myyntiehtojen lisäksi seuraavaa:

Täyspalveluun varataan aika viestillä info@minipanda.fi tai suoraan kassalta. Huomioithan että täyspalveluun on yleensä jono noin 1-2 kk.

Täyspalvelussa sinun tarvitsee ainoastaan tuoda myytävät tuotteesi meille ja me hoidamme kaiken muun. Hinnoittelemme tuotteet, laitamme ne esille ja siistimme pöydän joka päivä. Täyspalvelun hinta on 10 € + 50 % myyntiprovisio kokonaismyynnistä.

Myyntiaika on tuontipäivä + 14 päivää. Huom! Tuontipäivä on varauksesi ensimmäinen päivä. Meillä on käytössä Kirppari-Kalle, josta näet vuokrajaksosi pituuden ja pääset seuraamaan myyntiäsi reaaliajassa. Saat tuoda 2-3 isoa Ikean kassillista, ilmoitathan etukäteen paljonko sinulla on tavaraa. Laita kasseihin valmiiksi nimesi ja pyydä vaihtokassit kassalta halutessasi. Saat tuoda tuotteesi sinulle varattuna päivänä aukioloaikojemme sisällä. Mikäli et noudata sovittua tavaroiden tuontiajankohtaa, MiniPanda ei ole velvollinen ottamaan tavaroita vastaan. Varauksen voi peruuttaa maksutta 4 vuorokautta ennen tavarantuontipäivää. Mikäli et peruuta varaustasi ajoissa, kirpputorilla on oikeus veloittaa yhden viikon myyntipaikkavuokra (31€). Laitamme kaikkiin arvokkaimpiin tuotteisiin hälyttimet. Jos haluat alennuksen myyntipaikallesi lopuksi niin ilmoita siitä meille joko tavaran tuonnin yhteydessä tai myöhemmin viestillä.

Myyntijakson jälkeen voit lahjoittaa myymättä jääneet tuotteesi hyväntekeväisyyteen, tulla itse keräämään ne tai ostaa keräyspalvelun jolloin me keräämme tuotteet puolestasi (keräysmaksu 10 €). Huomioithan, että keräämme ainoastaan myyntipaikassasi olevat tuotteet, emmekä vastaa mahdollisesti muualle kulkeutuneista tuotteista. Ne tuotteet, jotka olemme itse vieneet yhteisalueille, keräämme takaisin paikallesi ennen myyntijakson loppumista. Ilmoitathan viikkoa ennen jakson loppua miten haluat toimia.

Mikäli olet ilmoittanut itse kerääväsi tuotteet, mutta et ole tehnyt sitä, tyhjennämme myyntipaikan ja veloitamme siitä automaattisesti 15 € tyhjennysmaksun. Säilytämme tavaroitasi viikon ajan myyntijakson päättymisestä. Mikäli tavaroita ei noudeta eikä tilitystä tehdä 7 vuorokauden kuluessa, siirtyvät tuotteet ja myynti MiniPandan omistukseen.

MITÄ SAA TUODA
-Kaikkien tuotteiden tulee ehdottomasti olla ehjiä, siistejä ja puhtaita! Käännäthän vaatteet oikein päin ja napitat nepparit ja napit valmiiksi.
-Vaatteita (44-140 cm)
-Bodyja korkeintaan 20 kpl
-Kenkiä
-Leluja, pelejä, kirjoja
-Äitiysvaatteita
-Tarvikkeita (esimerkiksi kantoreppuja, hoitoalustoja ja hoitolaukkuja)

MITÄ EI SAA TUODA
-Nukkaisia, likaisia, venyneitä, muotonsa menettäneitä, tahraisia ja värjääntyneitä tuotteita. Valitse tuotteet hyvässä valaistuksessa!
-Alle yhden euron arvoisia tuotteita! Niitä emme hinnoittele. Jos sinulla on alle yhden euron arvoisia tuotteita (esimerkiksi sukkia tai pieniä leluja) niin pussita ne valmiiksi läpinäkyviin minigrip-pusseihin, jolloin hinnoittelemme ne pusseittain. Kirjoita pussiin myös sukkien koot ym. hyödyllistä tietoa ostajalle.
-Toisella kirpputorilla myynnissä olleita tuotteita
-Äitiyspakkauksen tuotteita
-Kesällä talvivaatteita (esim. toppavaatteet, välikausi- ja talvikengät) ja talvella kesävaatteita (esim. sortsit, kesämekot, topit).

Henkilökuntamme arvioi myyntiin päätyvät tuotteet ja pidättää oikeuden hävittää tuotteet, mikäli ehdot eivät joltain osin täyty. Mikäli myyntiin kelpaamattomia tuotteita on yli 10 kpl, MiniPandalla on oikeus periä 10 € lajittelumaksu.

 

OSTOPALVELU:
Ostamme erittäin hyväkuntoisia, nykyaikaisia, ehjiä ja puhtaita tuotteita, jotka ovat enintään 3 vuotta vanhoja. Arvioimme hinnan, jonka realistisesti uskomme saavamme ja maksamme sinulle 40 % tästä hinnasta, jos päätät hyväksyä tarjouksemme. Varaa aika tavaran tuonnille sähköpostilla. Laita kasseihin valmiiksi nimesi ja yhteystietosi. Varaamme arviointiin 1-3 vuorokautta ja ilmoitamme tarjouksen joko puhelimitse tai sähköpostilla. Voit joko hyväksyä tai hylätä tarjouksen, tinkiminen ei ole mahdollista.

MITÄ OSTAMME
-Erittäin hyväkuntoisia, nykyaikaisia, ehjiä ja puhtaita tuotteita, jotka ovat enintään 3 vuotta vanhoja.
-Lastenvaatteita (koot 44-140 cm)

-Erittäin siistejä ja hyväkuntoisia kenkiä, (koko 17-35)

-Äitiys- ja imetysvaatteita
-Leluja, pelejä, kirjoja
-Tarvikkeita (esimerkiksi kantoreppuja, hoitoalustoja ja hoitolaukkuja)

MITÄ EMME OSTA
-Nukkaisia, likaisia, venyneitä, muotonsa menettäneitä, tahraisia ja värjääntyneitä tuotteita. Valitse tuotteet hyvässä valaistuksessa!
-Käytettyjä sukkia ja alusvaatteita

-yli 36 kokoisia kenkiä

-Liinavaatteita
-Toisella kirpputorilla myynnissä olleita tuotteita
-Äitiyspakkauksen tuotteita

MiniPanda pidättää oikeuden myös jättää osan tavaroista arvioimatta, jos ne eivät vastaa ostopalvelun kriteereitä, joten valikoi tavarat huolella.

MERKILLISTEN SESONKIALUE

Hinta: 5 € +10% 12 pvä

Merkillisten sesonkialue on auki neljässä jaksossa. Varaustaulukosta näet ajanjaksot jolloin voit varata paikan sesonkialueelle. Varattavissa olevat paikkanumerot ovat 311-340. Paikan voit varata itse Kirppari-Kallesta: http://www.kirpparikalle.net/start.php?kirpputori=minipanda

Varaamalla paikan sitoudut noudattamaan kirpputorin yleisiä sopimusehtoja: http://minipanda.fi/sopimusehdot/

Merkilliset Viikot tulevat myös 4 kertaa vuodessa. Jolloin aukeaa Merkillisten Viikkojen paikat varaustaulukkoon, paikkanumerot ovat 341-421. Merkillisten viikkojen aikaan alue laajenee isommaksi ja paikkoja on varattavissa enemmän, hintaan 2€+10% 12pvä. 

Provisioperiaatteen ja erittäin edullisen paikkamaksun ansiosta myyntiin voi tuoda myös vain muutaman tuotteen, eikä koko pöytävuokran kattamista tarvitse miettiä! Voit tuoda myyntiin sekä lasten että naisten vaatteita, asusteita, kenkiä ja laukkuja. Alue on tarkoitettu sesonginmukaisille tuotteille. Sesongit vaihtelevat jaksoissa joten tarkista aina sesonki ennen tuotteiden tuontia. Tarkista aina myös merkkilista, se voi muuttua!

Jakso 1. 28.2.-16.4. TALVI/VÄLIKAUSI

Jakso 2. 11.5.-30.7. KESÄ

Jakso 3. 28.8 -22.10 VÄLIKAUSI/ TALVI

Jakso 4. 20.11-29.1. TALVI

Lisää tietoihin myös tilinumerosi, yli 200€ tiltykset teemme tilille.

Tavaraa voit tuoda niin paljon kuin haluat ja täydennyksiä voit tehdä koko jakson ajan aukioloaikojen puitteissa. Omia pöytiä ei ole, vaan tuotteet lajitellaan omiin ryhmiin. Ethän tuo myyntiin likaisia tai rikkinäisiä tuotteita! Rikkinäiset ja merkkilistan ulkopuoliset tuotteet poistetaan myynnistä. Jos sinulla on paljon listan ulkopuolisia merkkejä, niin kannattaa varata oma pöytä. Samalla asiakasnumerolla ei voi olla samaan aikaan varausta pöydässä ja merkillisten sesonkialueella. Jos haluat pöydän samaan aikaan otathan yhteyttä myymälään: info@minipanda.fi

Hintalaput tulostetaan myymälässä. Yksi tarra-arkki sisältyy hintaan, ylimenevät 0,50e/kpl. MiniPanda tarjoaa ilmaisen hälyttimen jokaiseen merkkivaatteeseen.

MERKKILISTA

LAPSET:

Aarrekid

Adidas

Agatha Ruiz De La Prada

BangBang Cph

Beau hudson

Beau loves

Blaa!

Bobo choses

Booso

Converse

Cribstar

Dear Sophie

Desigual

Dolly by le petit tom

Ebbe

Fjällräven

Filemon Kid

Gray label

Gugguu

Hicca

Hugo loves Tigi

Huigee

Hulmu

Huxbaby

I dig denim

Jamie Kay

Julie Dausell

Kaiko

Kiddow

Lucky no7

Lumoan

Luppaset

Mainio

Makia

Marimekko

Marmar copenhagen

Mini A Ture

Mini Rodini

Metsola

MelliEcodesign

Molo

Mukava

Nopsupopsu

Nosh

Nununu

Omin

Paapii

Papu

Petite Chérie

Pomp de lux

Pop & Co

Popushop

Repose Ams

Romeo loves Lulu

Story of Roo

Rylee +Cru

Soft gallery

Taival

Tam-Silk

The Animal Observatory

The Brand

Tiny cottons

Uhana Design

Valkama

Vans

Verson Puoti

Vimma

Wildkind kids

Yo Zen

KENGÄT:

Adidas

Angalus

Arauto RAP

Bisgaard

Camper

Cienta

Converse

Ecco

Hummel

Hunter

Kavat

Kuling

Milk on the Rocks

Minna Parikka

Nike

Puma

Reima

Superfit

Tony Burch

UGG

Vans

Viking

ULKOILUSSA JA ASUSTEISSA LISÄKSI:

Costo

Fredrikson

Name It

Metsola

Minymo

Polarn O. Pyret

Pono

Racoon

Reima

Stonz

Ticket to Heave

Valkama

NAISET:

Aarrekid

Adidas

Agatha Ruiz De La Prada

Benetton

Björn Borg

Blaa!

Burberry

Calvin Klein

COS

Desigual

Didrikssons

Diesel

DKNY

Esprit

Fjällräven

Gabor kengät

Gant

G-Star

Guess

Gugguu

Huigee

Irregular choice

IvanaHelsinki

Kaiko

Karen Miller

Katri Niskanen

Levis

Luppaset

Louis Vuitton

Lumoan

Mainio

Marc O’Polo

Marimekko

Melli Ecodesign

Metsola

Michael Kors

Minna Parikka

Motherhood

Muka Va

Nanso

Neulomo

Nike

Nosh

Nouki

Ommellinen

Papu

Peak Performance

Puma

Ralph Lauren

Superdry

Tommy Hilfiger

Uhana

Vagabond

Versace

Verson Puoti

Vimma