Claara pesulan mattojen vastaanottopiste MiniPandaan

maton pesulappu
lastenmatto

Mahtavia uutisia! Nyt saamme Linnainmaalle uuden palvelun. Vihdoin voimme kertoa, että aloitimme yhteistyön Claara pesulan kanssa ja toimimme mattojen vastaanottopisteenä. Vataanotamme mattoja liikkeen aukioloaikoina ma-to 10-19 ja pe-la 10-16. Voit kauppareissun tai mukavan kirppiskierroksen yhteydessä tuoda meille likaiset mattosi ja noutaa ne muutaman viikon sisällä puhtaana takaisin.

Keskiviikkona 21.4. vastaanotamme likaisia mattoja liikkeemme edustalla. Sinun ei tarvitse asioida liikkeen puolella tämän vuoksi vaan voit kätevästi nakata mattosi meille myös ohikulku matkalla. Ensimmäinen kuljetus pesulaan lähtee pe 23.4. joten mattosi ehtivät tähän kuljetukseen ja ovat puhtaana noudettavissa meillä 2-3 viikon päästä.

Meille voit jatkossa kätevästi tuoda vesipesua kestävät likaiset matot aina aukioloaikoina. Palvelu on huippuedullista, koosta riippumatta (max 260 cm leveä) räsymatto 14€/kpl sekä laakamatto 29€/kpl  Mattonne kuljetetaan pesulaan veloituksetta. Likaiset haetaan meiltä parillisten viikkojen perjantaina ja toimitusaika noudosta on 2-3 viikkoa. Saat meiltä tekstiviestin, kun puhtaat mattosi ovat meillä valmiina noudettavaksi.

Lisätietoja tästä

minipandalogo mattojenvastaanottopiste
claara logo