Joulunajanlelumyynti 27.11.-22.12.2023

Joulunajan Lelumyynti
27.11.-22.12.2023

VARAA

2 € 12pvä + 25 %
Hintaan sisältyy:
-1 tarra-arkki (sis. 40 kpl hintalappuja, ylimääräiset arkit 0,50€ kpl)
-Rajaton määrä hälyttimiä
-Reaaliaikainen myynninseuranta Kirppari-Kallessa

Ennen joulua myymälän etuosa täyttyy leluista! Varaa paikka ja tuo ylimääräiset lelusi myyntiin edullisesti! Provisioperiaatteen ja erittäin edullisen paikkamaksun ansiosta myyntiin voi tuoda myös vain muutaman tuotteen. Voit tuoda myyntiin siistejä ja ehjiä leluja, pelejä ja kirjoja.

MYYNTIPAIKAN VARAAMINEN
Voit varata paikkasi Kirppari-kallesta, varattavissa on paikkanumerot 217-237, sähköpostilla info@minipanda.fi tai suoraan kassalta.

HINNOITTELU
Hintalaput tulostetaan aina MiniPandassa. Voit tulostaa meillä ”tyhjiä” viivakoodillisia hintalappuja ja hinnoitella tuotteet käsin tai hinnoitella kaikki tuotteesi Kirppari-Kalleen, jolloin voit lisätä ne samalla myös verkkokauppaan. Kiinnitä hintalaput huolellisesti, voit käyttää apuna esimerkiksi teippiä, hakaneuloja tai lankaa. Älä käytä nuppineuloja!

MYYTÄVÄT TUOTTEET
Tuothan myyntiin vain ehjiä ja siistejä tuotteita! Jos tuotteessa on jokin vika, niin mainitsethan siitä hintalapussa. Mieti aina tuotteita valitessasi ja hinnoitellessasi, että ostaisitko itse tuotteen kirpputorilta ja paljonko siitä maksaisit. Tarkistathan että pattereilla toimivissa leluissa on patterit paikoillaan ja palapeleissä kaikki palat tallessa. Pidätämme oikeuden poistaa myynnistä rikkonaiset ja muuten myyntiin sopimattomat tuotteet!

TAVARAN TUONTI
Tavaraa voi tuoda aukioloaikojen puitteissa heti kun myyntijakso alkaa. Myymättä jääneet lelut tulee olla haettuna viimeisenä myyntipäivänä tuntia ennen sulkemista.

MYYNTIPAIKKA
Omia myyntipaikkoja ei ole, vaan lelut on järjestetty eri kategorioihin (esimerkiksi pehmolelut, autot, palapelit). Kun tuot lisää leluja, niin laitathan ne kylttien mukaan oikealle hyllylle.

TILITYS
Varauduthan todistamaan henkilöllisyytesi, kun tulet tekemään lopputilitystä. Lisää etukäteen tilinumero tietoihisi, sillä maksamme tilitykset pääsääntöisesti tilille.