Kaikon-kierrätystapahtuma 20.7.-2.8.2022

Kaikon-kierrätystapahtuma

 

VARAA TÄSTÄ 

 

2 € 12pvä + 10 %

 

Hintaan sisältyy:

-1 tarra-arkki (sis. 40 kpl hintalappuja, ylimääräiset arkit 0,50€ kpl)

-Rajaton määrä hälyttimiä

-Reaaliaikainen myynninseuranta Kirppari-Kallessa

 

Heinä-elokuussa 20.7.-2.8.2022

myymälän etuosaan järjestämme tilaa Kaikon tuotteille! Pääset kierrättämään Kaikon-vaatteesi helposti ja vaivattomasti. Tule ihmeessä tekemään myös mahtavia kierrätyslöytöjä!

MYYNTIPAIKAN VARAAMINEN

Voit itse varata Kirppari-Kallesta paikan. Numerot 238-257 otsikon Kaikon-kierrätystapahtuma alla on varattavissa tälle tapahtumalle. Voit varata paikan myös sähköpostilla info@minipanda.fi tai suoraan kassalta.

HINNOITTELU

Hintalaput tulostetaan aina MiniPandassa. Voit tulostaa meillä ”tyhjiä” viivakoodillisia hintalappuja ja hinnoitella tuotteet käsin tai hinnoitella kaikki tuotteesi Kirppari-Kalleen. Kiinnitä hintalaput huolellisesti, voit käyttää apuna esimerkiksi teippiä, hakaneuloja tai lankaa. Älä käytä nuppineuloja!

MYYTÄVÄT TUOTTEET

Tähän tapahtumaan voit tuoda myyntiin kaikkia Kaikon tuotteita. Tuothan myyntiin  vain ehjiä ja siistejä tuotteita! Jos tuotteessa on jokin vika, niin mainitsethan siitä hintalapussa. Mieti aina tuotteita valitessasi ja hinnoitellessasi, että ostaisitko itse tuotteen kirpputorilta ja paljonko siitä maksaisit. Pidätämme oikeuden poistaa myynnistä rikkonaiset ja muuten myyntiin sopimattomat tuotteet!

TAVARAN TUONTI

Tavaraa voi tuoda aukioloaikojen puitteissa jakson alkamisen edellisen päivän viimeisenä aukiolotuntina eli 19.7. klo 18-19 tai heti, kun myyntijakso alkaa klo 10 alkaen. Myymättä jääneet tuotteet tulee olla haettuna viimeisenä myyntipäivänä tuntia ennen sulkemista.

MYYNTIPAIKKA

Omia myyntipaikkoja ei ole, vaan tuotteet on järjestetty eri kategorioihin koottain. Kun tuot lisää vaatteita, niin ilmoittajan kassalla, kuvaamme jakson aikana lisäyksiä Instan ja Facen tarinaan.

 

TILITYS

 

Varauduthan todistamaan henkilöllisyytesi, kun tulet tekemään lopputilitystä. Lisää etukäteen tilinumero tietoihisi, sillä maksamme tilitykset pääsääntöisesti tilille.

 

VARAA TÄSTÄ

MiniPandan somessa on arvonta!

Kaiko lahjoitti 75€ lahjakortin Kaiko Shoppiin

Arvomme sen somessa kommentojien kesken. Voit käydä kommentoimassa mikä on sinun lemppari Kaikon tuote!

Tästä pääset someen:

Facebook

Instagram