Merkilliset Viikot 12.4.-11.5.2024

Merkilliset Viikot

VARAA PAIKKA

MERKKILISTA

Huom! Merkkilistaa päivitetään vielä ennen aloitusta! Eli muista tarkistaa vielä lähempänä lista!

Huhti-toukokuussa varaamme taas myymälän etuosan sesonkialueen merkkivaatteille! Omasi voit tuoda myyntiin 10 % provisiolla + paikkamaksu 2 euroa /12 päivän jakso. Paikan saat varattua itse Kirppari-Kallesta, Merkilliset Viikot otsikon alta. Varattavissa on paikat 341-381. Saat itse valita sopivan aloituspäivän varaus tilanteen mukaan. Provisioperiaatteen ja erittäin edullisen paikkamaksun ansiosta myyntiin voi tuoda myös vain muutaman tuotteen, eikä koko pöytävuokran kattamista tarvitse miettiä! Voit tuoda myyntiin sekä lasten että aikuisten vaatteita, asusteita, kenkiä ja laukkuja.

Kassajärjestelmän vaihdon myötä on nyt mahdollista varata pöytä ja Merkillisten paikka samalla asiakasnumerolla!

Tavaran tuonti ennakkoon myymälän ollessa suljettuna: TO 11.4.2024. klo 18.00-20.00 ja PE 12.4.2024 klo 8.30-9.30.

Lauantai 13.2.2024 jälkeen aloittavat voivat tuoda aukioloaikojen puitteissa ma-to klo 10-18 ja pe 10-17 ja la 10-15.

Varauksen voit tehdä itse Kirppari Kallesta tai perinteisesti Facebook -viestillä, sähköpostilla: info@minipanda.fi tai suoraan kassalta. Ilmoitathan varaustilanteessa sähköpostiosoitteesi. Kun varaus on tehty, niin käythän Kirppari-Kallessa täydentämässä tietosi. Lisää tietoihin myös tilinumerosi, yli 100€ tiltykset teemme tilille. Ole nopea, sillä meillä on rajallinen määrä asiakasnumeroita!

Tavaraa voit tuoda niin paljon kuin haluat ja täydennyksiä voit tehdä koko jakson ajan aukioloaikojen puitteissa. Omia pöytiä ei ole, vaan tuotteet lajitellaan omiin ryhmiin. Lajittelu tehdään kokojen mukaan.

Ethän tuo myyntiin likaisia tai rikkinäisiä tuotteita! Rikkinäiset ja merkkilistan ulkopuoliset tuotteet poistetaan myynnistä. Jos sinulla on paljon listan ulkopuolisia merkkejä, niin kannattaa varata oma pöytä. Nyt voit varata myös pöydän samalle asiakasnumerolle!

Hintalaput tulostetaan myymälässä. Yksi tarra-arkki sisältyy hintaan, ylimenevät 0,50e/kpl. MiniPanda tarjoaa ilmaisen hälyttimen jokaiseen merkkivaatteeseen.

Olemme ottaneet käyttöön uuden tavan mainostaa Merkillisten tuotteita instassa ja facessa. Kuvaamme otteita tuotteista ja myös muualla päin Suomea asuvat pääsevät tekemään ostoksia tarinan kautta! Postittelimme tuotteita. Eli asuit missäpäin Suomea tahansa, niin ehdottomasti kannattaa ottaa seurantaan MiniPandan insta: @lastenkirppisminipanda ja face:@minipandatampere

Myymättömien tuotteiden haku:

Jakson päättymispäivänä ma-to klo 18 mennessä, pe 17 menessä ja la 15 mennessä.

Lastenkirppis MiniPanda, Mäentakusenkatu 1, 33580 Tampere, Linnainmaan Citymarket

Lisätietoja ja merkkilistan löydät kotisivuilta: Merkilliset Viikot