Merkilliset Viikot 23.4.-20.5.2021

lapset kesällä

Merkilliset Viikot 23.4.-20.5.2021

VARAA PAIKKA

MERKKILISTA           

Huom! Merkkilistaa päivitetään vielä ennen aloitusta! Eli muista tarkistaa vielä lähempänä lista!

Huhti-Toukokuussa varaamme taas myymälän etuosan sesonkialueen merkkivaatteille! Omasi voit tuoda myyntiin 10 % provisiolla + paikkamaksu 2 euroa /12 päivän jakso. Paikan saat varattua itse Kirppari-Kallesta, Merkilliset Viikot otsikon alta. Varattavissa on paikat 341-410. Saat itse valita sopivan aloituspäivän varaus tilanteen mukaan. Provisioperiaatteen ja erittäin edullisen paikkamaksun ansiosta myyntiin voi tuoda myös vain muutaman tuotteen, eikä koko pöytävuokran kattamista tarvitse miettiä! Voit tuoda myyntiin sekä lasten että aikuisten vaatteita, asusteita, kenkiä ja laukkuja.

Tavaran tuonti ennakkoon myymälän ollessa suljettuna: TO 22.4.2021. klo 18:00-20.00 ja PE 23.4. klo 8.30-9.30.
Lauantai 24.4. jälkeen aloittavat voivat tuoda aukioloaikojen puitteissa ma-to klo 10-19 ja pe-la klo 10-16. (Koronaepidemia tilanne voi vaikuttaa aukioloaikoihin! Tarkista aukioloajat ennen tavaran tuontia!)

Varauksen voit tehdä itse Kirppari Kallesta tai perinteisesti Facebook -viestillä, sähköpostilla: info@minipanda.fi tai suoraan kassalta. Ilmoitathan varaustilanteessa sähköpostiosoitteesi. Kun varaus on tehty, niin käythän Kirppari-Kallessa täydentämässä tietosi. Lisää tietoihin myös tilinumerosi, yli 100€ tiltykset teemme tilille. Ole nopea, sillä meillä on rajallinen määrä asiakasnumeroita!

Tavaraa voit tuoda niin paljon kuin haluat ja täydennyksiä voit tehdä koko jakson ajan aukioloaikojen puitteissa. Omia pöytiä ei ole, vaan tuotteet lajitellaan omiin ryhmiin. Myös tällä kertaa meillä on erillinen rekki yli 110 cm vaatteille, jotta ne löytyvät helpommin!
Ethän tuo myyntiin likaisia tai rikkinäisiä tuotteita! Rikkinäiset ja merkkilistan ulkopuoliset tuotteet poistetaan myynnistä. Jos sinulla on paljon listan ulkopuolisia merkkejä, niin kannattaa varata oma pöytä. Samalla asiakasnumerolla ei voi olla samaan aikaan varausta pöydässä ja Merkillisissä. Jos haluat pöydän samaan aikaan otathan yhteyttä myymälään: info@minipanda.fi
Hintalaput tulostetaan myymälässä. Yksi tarra-arkki sisältyy hintaan, ylimenevät 0,50e/kpl. MiniPanda tarjoaa ilmaisen hälyttimen jokaiseen merkkivaatteeseen.

Viime Merkillisillä Viikoilla tammi-helmikuussa otimme käyttöön uuden tavan mainostaa Merkillisten tuotteita instassa ja facessa. Kuuvaamme otteita tuotteista ja myös muualla päin Suomea asuvat pääsivät tekemään ostoksia tarinan kautta! Postittelimme tuotteita ja tämä sujui niin hienosti, että jatkamme tätä myös huhti-toukokuun Merkillisillä! Eli asuit missäpäin Suomea tahansa, niin ehdottomasti kannattaa ottaa seurantaan MiniPandan insta: @lastenkirppisminipanda ja face:@minipandatampere!

VERKKOKAUPPA
Nyt voit lisätä tuotteet myös verkkokauppaan! Näin saat lisänäkyvyyttä tuotteille. Lisääminen tapahtuu hinnoittelun yhteydessä. Klikkaa tuoterivin lopussa olevan kameran kuvaa ja täytä tiedot, muista tallentaa. Verkkokauppa toimii parhaiten sovelluksella jonka saat ladattua App Storesta tai Play-kaupasta. Voit valita myytkö verkkokaupassa omalla nimelläsi vai nimimerkillä.
Ostoksia voit tehdä verkkokaupasta “varaamalla” tuotteen ostoskorin kautta. Tuotteet ovat myynnissä myös myymälässä ja aloituspäivänä emme ehdi keräämään tuotteita joten verkokauppavaraus ei ole sitova. Jos et pääse paikalle ostoksille varudu siihen että tuote saattaa olla myyty myymälässä ennen kuin ehdimme keräämään sen sinulle. Varmistamme oston sähköpostilla ja annamme maksutiedot. Toteutuneet postikulut lisätään loppu summaan. Postitamme tuotteet Smartpost pakettina.
Myymättömien tuotteiden haku:
Jakson päättymispäivänä ma-to klo 18:00 mennessä ja pe-la klo 15:00 mennessä.
Lastenkirppis MiniPanda, Mäentakusenkatu 1, 33580 Tampere, Linnainmaan Citymarket
Lisätietoja ja merkkilistan löydät nettisivuilta: Merkilliset Viikot