NOSH-kierrätystapahtuma

Nosh-kierrätystapahtuma

2 € 12pvä + 10 %

Hintaan sisältyy:

-1 tarra-arkki (sis. 40 kpl hintalappuja, ylimääräiset arkit 0,50€ kpl)

-Rajaton määrä hälyttimiä

-Reaaliaikainen myynninseuranta Kirppari-Kallessa

Tammikuussa 7.1.-20.1.2022 Minipandan kassan edusta täyttyy NOSH-vaatteista, kun pääset kierrättämään vanhat NOSH-vaatteesi helposti ja vaivattomasti. Tule tekemään myös löytöjä. Nosh lopettaa lasten ja miesten vaatteiden valmistuksen eli nyt voit tehdä löytöjä ja ostaa niitä myös tästä tapahtumasta edullisin kirppishinnoin.

MYYNTIPAIKAN VARAAMINEN

Voit itse varata Kirppari-Kallesta paikan. Numerot 471-491  otsikon Nosh-kierrätystapahtuma alla on varattavissa tälle tapahtumalle. Voit varata paikan myös sähköpostilla info@minipanda.fi tai suoraan kassalta.

HINNOITTELU

Hintalaput tulostetaan aina MiniPandassa. Voit tulostaa meillä ”tyhjiä” viivakoodillisia hintalappuja ja hinnoitella tuotteet käsin tai hinnoitella kaikki tuotteesi Kirppari-Kalleen. Kiinnitä hintalaput huolellisesti, voit käyttää apuna esimerkiksi teippiä, hakaneuloja tai lankaa. Älä käytä nuppineuloja!

MYYTÄVÄT TUOTTEET

Tähän tapahtumaan voit tuoda kaikkia Nosh-vaatteita ja asusteita. Tuothan myyntiin  vain ehjiä ja siistejä tuotteita! Jos tuotteessa on jokin vika, niin mainitsethan siitä hintalapussa. Mieti aina tuotteita valitessasi ja hinnoitellessasi, että ostaisitko itse tuotteen kirpputorilta ja paljonko siitä maksaisit. Pidätämme oikeuden poistaa myynnistä rikkonaiset ja muuten myyntiin sopimattomat tuotteet!

TAVARAN TUONTI

Tavaraa voi tuoda aukioloaikojen puitteissa jakson alkamisen edellisen päivän viimeisenä aukiolotuntina eli 18.12. klo 15-16 tai heti, kun myyntijakso alkaa klo 10 alkaen. Myymättä jääneet tuotteet tulee olla haettuna viimeisenä myyntipäivänä tuntia ennen sulkemista.

MYYNTIPAIKKA

Omia myyntipaikkoja ei ole, vaan vaatteet on järjestetty eri kategorioihin koottain. Kun tuot lisää vaatteita, niin laitathan ne kylttien mukaan oikealle rekille.

TILITYS

Varauduthan todistamaan henkilöllisyytesi, kun tulet tekemään lopputilitystä. Lisää etukäteen tilinumero tietoihisi, sillä maksamme tilitykset pääsääntöisesti tilille.