Nosh-kierrätystapahtuma

nosh kierrätys

Nosh-kierrätystapahtuma

2 € 7pvä + 10 %
Hintaan sisältyy:
-1 tarra-arkki (sis. 40 kpl hintalappuja, ylimääräiset arkit 0,50€ kpl)
-Rajaton määrä hälyttimiä
-Reaaliaikainen myynninseuranta Kirppari-Kallessa

Lokakuussa 13.10.-20.10.2021 Minipandan etusosa täyttyy NOSH-vaatteista, kun pääset kierrättämään vanhat NOSH-vaatteesi helposti ja vaivattomasti. Tule tekemään myös löytöjä. Mukana myös uutuus NOSH-talvimallistot Johanna Saarenpään esittelemänä.

MYYNTIPAIKAN VARAAMINEN
sähköpostilla info@minipanda.fi tai suoraan kassalta.

HINNOITTELU
Hintalaput tulostetaan aina MiniPandassa. Voit tulostaa meillä ”tyhjiä” viivakoodillisia hintalappuja ja hinnoitella tuotteet käsin tai hinnoitella kaikki tuotteesi Kirppari-Kalleen. Kiinnitä hintalaput huolellisesti, voit käyttää apuna esimerkiksi teippiä, hakaneuloja tai lankaa. Älä käytä nuppineuloja!

MYYTÄVÄT TUOTTEET
Tuothan myyntiin vain ehjiä ja siistejä tuotteita! Jos tuotteessa on jokin vika, niin mainitsethan siitä hintalapussa. Mieti aina tuotteita valitessasi ja hinnoitellessasi, että ostaisitko itse tuotteen kirpputorilta ja paljonko siitä maksaisit. Pidätämme oikeuden poistaa myynnistä rikkonaiset ja muuten myyntiin sopimattomat tuotteet!

TAVARAN TUONTI
Tavaraa voi tuoda aukioloaikojen puitteissa jakson alkamisen edellisen päivän viimeisenä aukiolotuntina tai heti, kun myyntijakso alkaa. Myymättä jääneet tuotteet tulee olla haettuna viimeisenä myyntipäivänä tuntia ennen sulkemista.

MYYNTIPAIKKA
Omia myyntipaikkoja ei ole, vaan vaatteet on järjestetty eri kategorioihin koottain. Kun tuot lisää vaatteita, niin laitathan ne kylttien mukaan oikealle rekille.

TILITYS
Varauduthan todistamaan henkilöllisyytesi, kun tulet tekemään lopputilitystä. Lisää etukäteen tilinumero tietoihisi, sillä maksamme tilitykset pääsääntöisesti tilille.

Johanna Saarenpää
Nosh vaatekutsut