Peruskirppisalue 5.1.-2.2.2024

Hinta

6 pvä 2,50€+30%
12 pvä 5€+30 %

 

Tai lastentuotteiden myyntipaikan varauksen yhteydessä

6 pvä 2,50€+3%
12 pvä 5€+3%

Hintaan sisältyy:

  • Muokattavissa oleva myyntipaikka
  • Tarvitsemasi määrä henkareita
  • 1 tarra-arkki / 12 päivää
  • 5 kpl hälyttimiä
  • Myyntipaikan siistimispalvelu kerran päivässä
  • Reaaliaikainen myynninseuranta Kirppari-Kallessa

 

Peruskirppisalue on tarkoitettu aikuisten vaatteille ja kodin pientavaroille! Voit varata myyntipaikan peruskirppisalueelta joko pelkästään tai lastenmyyntipaikan varauksen yhteydessä. Peruskirppisalueelle voit tuoda aikuisten vaatteita ja muuta kodin tavaraa (ei K-18 tuotteita). Tälle alueelle ei voi tuoda lasten tuotteita!

PAIKAN VARAAMINEN

Varaa tästä!

Varaa paikkasi info@minipanda.fi, suoraan kassalta tai Kirppari-Kallesta kohdasta peruskirppisalue, numerot 201-216. Jos varaat paikan normaalihintaisen lastenpöydän varauksen yhteydessä, ilmoita siitä myymälään. Varaukseen tulee automaattisesti 30% provisio, muutamme varaukseen normaalin 3% provision.


HINNOITTELU

Hintalaput tulostetaan aina MiniPandassa. Voit tulostaa meillä ”tyhjiä” viivakoodillisia hintalappuja ja hinnoitella tuotteet käsin tai hinnoitella kaikki tuotteesi Kirppari-Kalleen, jolloin voit lisätä ne samalla myös verkkokauppaan. Kiinnitä hintalaput huolellisesti, voit käyttää apuna esimerkiksi hakaneuloja tai lankaa. Älä käytä nuppineuloja!

MYYTÄVÄT TUOTTEET

Tuothan myyntiin vain ehjiä ja puhtaita tuotteita! Jos tuotteessa on jokin vika, esimerkiksi pieni tahra, niin mainitsethan siitä hintalapussa. Mieti aina tuotteita valitessasi ja hinnoitellessasi, että ostaisitko itse tuotteen kirpputorilta ja paljonko siitä maksaisit. Peruskirppisalue on varattu ainoastaan aikuistenvaatteille ja kodintavaroille. Tälle alueelle ei saa tuoda lastentuotteita. Myös K-18 tuotteiden myynti on kielletty!

TAVARAN TUONTI

Myyntijaksosi alkaessa voit tuoda tavaroita edellisenä päivänä viimeisellä aukiolotunnilla tai myyntijaksosi ensimmäisenä päivänä heti kun kirpputori aukeaa. Lisäyksiä voit tuoda  koko myyntijaksosi ajan.

Myyntipaikkasi tulee olla tyhjä viimeisenä myyntipäivänä tuntia ennen sulkemista.

MYYNTIPAIKKA

Myyntipaikka on muokattavissa, kysythän apua henkilökunnalta. Kirpputorilta saat lainaksi henkarit, muovilaatikon pienille tavaroille ja kokolapun.

TILITYS

Varauduthan todistamaan henkilöllisyytesi, kun tulet tekemään lopputilitystä. Lisää etukäteen tilinumero tietoihisi, sillä maksamme tilitykset pääsääntöisesti tilille.