Perusmerkkiviikot 1.-28.8.2024

PERUSMERKKILISTA

VARAA TÄSTÄ

Huom! Perusmerkkilistaa päivitetään vielä ennen aloitusta! Eli muista tarkistaa vielä lähempänä lista!

Elokuussa varaamme myymälän etuosan sesonkialueen perusmerkkivaatteille! Merkillisillä Viikoilla on merkkilistalle toivottu paljon merkkejä jotka ovat laadukkaita, mutta eivät ole päässeet listalle tai ovat pudonneet siitä pois. Alue on rajallisen kokoinen ja kaikkea ei ole ollut mahdollista sinne lisätä. Tämä tapahtuma on tarkoitettu juuri niille laadukkaille perusmerkki vaatteille!

Tässäkin tapahtumassa on oma perusmerkkilista. Lista päivittyy vielä ennen aloitusta. Otamme toiveita vastaan! Ehdota meille merkkejä, joita tällä listalla voisi olla.

Omasi voit tuoda myyntiin 10 % provisiolla + paikkamaksu 2€ /12 päivän jakso. Paikan saat varattua itse Kirppari-Kallesta, Perusmerkki Viikot otsikon alta. Varattavissa on paikat 238-257. Saat itse valita sopivan aloituspäivän varaus tilanteen mukaan. Provisioperiaatteen ja erittäin edullisen paikkamaksun ansiosta myyntiin voi tuoda myös vain muutaman tuotteen, eikä koko pöytävuokran kattamista tarvitse miettiä!

Voit tuoda myyntiin perusmerkkilistalla olevia sekä lasten että aikuisten vaatteita, asusteita, kenkiä ja laukkuja.

Tavaran tuonti ennakkoon myymälän ollessa suljettuna ke 31.7. 18-19
To 1.8. jälkeen aloittavat voivat tuoda aukioloaikojen puitteissa ma-to klo 10-18 ja pe 10-17 ja la 10-15.

Varauksen voit tehdä itse Kirppari Kallesta tai perinteisesti Facebook/Insta -viestillä, sähköpostilla: info@minipanda.fi tai suoraan kassalta. Ilmoitathan varaustilanteessa sähköpostiosoitteesi. Kun varaus on tehty, niin käythän Kirppari-Kallessa täydentämässä tietosi. Lisää tietoihin myös tilinumerosi, yli 100€ tilitykset teemme tilille. Ole nopea, sillä meillä on rajallinen määrä asiakasnumeroita!

Tavaraa voit tuoda niin paljon kuin haluat ja täydennyksiä voit tehdä koko jakson ajan aukioloaikojen puitteissa. Omia pöytiä ei ole, vaan tuotteet lajitellaan omiin ryhmiin. Lajittelu tehdään kokojen mukaan.

Ethän tuo myyntiin likaisia tai rikkinäisiä tuotteita! Rikkinäiset ja merkkilistan ulkopuoliset tuotteet poistetaan myynnistä. Jos sinulla on paljon listan ulkopuolisia merkkejä, niin kannattaa varata oma pöytä. Nyt voit varata myös pöydän samalle asiakasnumerolle jolla sinulla on varaus Perusmerkkiviikoille, vaikka provisio on eri!

Hintalaput tulostetaan myymälässä. Yksi tarra-arkki sisältyy hintaan, ylimenevät 0,50e/kpl. MiniPanda tarjoaa ilmaisen hälyttimen jokaiseen merkkivaatteeseen.

Mainostamme tuotteita instassa ja facessa. Kuvaamme otteita tuotteista ja myös muualla päin Suomea asuvat pääsevät tekemään ostoksia tarinan kautta! Postittelimme tuotteita. Eli asuit missä päin Suomea tahansa, niin ehdottomasti kannattaa ottaa seurantaan MiniPandan insta: @lastenkirppisminipanda ja face:@minipandatampere!

Myymättömien tuotteiden haku:

Jakson päättymispäivänä ma-to klo 18 mennessä, pe 17 mennessä ja la 15 mennessä.

Lastenkirppis MiniPanda, Mäentakusenkatu 1, 33580 Tampere, Linnainmaan Citymarket