Pomp De Lux -kierrätystapahtuma 12.3-5.3.2022

Pomp De lux -kierrätystapahtuma

5 € 12pvä + 10 %
Hintaan sisältyy:
-1 tarra-arkki (sis. 40 kpl hintalappuja, ylimääräiset arkit 0,50€ kpl)
-Rajaton määrä hälyttimiä
-Reaaliaikainen myynninseuranta Kirppari-Kallessa

Maaliskuussa Minipandan etusosa täyttyy Pomp De Lux-vaatteista, kun pääset kierrättämään vanhat PDL-vaatteesi helposti ja vaivattomasti. Tule tekemään myös löytöjä. Mukana myös uutuus PDL-mallistot petra Heikarin esittelemänä.

MYYNTIPAIKAN VARAAMINEN
Myyntipaikkasi varaat helposti Kirppari-Kallesta, numerot: 238-257, info@minipanda.fi tai suoraan kassalta.

HINNOITTELU
Hintalaput tulostetaan aina MiniPandassa. Voit tulostaa meillä ”tyhjiä” viivakoodillisia hintalappuja ja hinnoitella tuotteet käsin tai hinnoitella kaikki tuotteesi Kirppari-Kalleen. Kiinnitä hintalaput huolellisesti, voit käyttää apuna esimerkiksi teippiä, hakaneuloja tai lankaa. Älä käytä nuppineuloja!

MYYTÄVÄT TUOTTEET
Tuothan myyntiin vain ehjiä ja siistejä tuotteita! Jos tuotteessa on jokin vika, niin mainitsethan siitä hintalapussa. Mieti aina tuotteita valitessasi ja hinnoitellessasi, että ostaisitko itse tuotteen kirpputorilta ja paljonko siitä maksaisit. Pidätämme oikeuden poistaa myynnistä rikkonaiset ja muuten myyntiin sopimattomat tuotteet!

TAVARAN TUONTI
Tavaraa voi tuoda aukioloaikojen puitteissa jakson alkamisen edellisen päivän viimeisenä aukiolotuntina tai heti, kun myyntijakso alkaa. Myymättä jääneet tuotteet tulee olla haettuna viimeisenä myyntipäivänä tuntia ennen sulkemista.

MYYNTIPAIKKA
Omia myyntipaikkoja ei ole, vaan vaatteet on järjestetty eri kategorioihin koottain. Kun tuot lisää vaatteita, niin laitathan ne kylttien mukaan oikealle rekille.

TILITYS
Varauduthan todistamaan henkilöllisyytesi, kun tulet tekemään lopputilitystä. Lisää etukäteen tilinumero tietoihisi, sillä maksamme tilitykset pääsääntöisesti tilille.

Facessa ja Instagramissa on käynnissä arvonta,  jossa voi voittaa kuvan mekon koossa 104cm. Arvonta suoritetaan 12.3. klo 12:00
Arvontaan pääset tästä

Tropiikki ja kaktukset poikien paidoissa ja sortseissa ovat menneet suoraan poikien pukeutumistyylin kärkeen.

Näissä pääsee nauttimaan jo kesän tunnelmasta!

Ota yhteyttä, jos malliston tuotteet kiinnostavat!

Seuraavat POMPdeLUX- avoimet ovet la 12.3 klo 10-14 Lastenkirppis MiniPandassa. Tervetuloa tutustumaan paikan päälle! Koko mallisto esillä.

T.Petra
045-8481187
phei@pompdelux.com