Ulkovaatehulinat 28.8.- 14.10.2023

ULKOVAATEHULINAT 28.8.-14-10.2023

VARAA TÄSTÄ

12 pvä / 5 € + 20 %
Hintaan sisältyy:
• Tarvitsemasi määrä henkareita
• 1 tarra-arkki, lisäarkit 0,50€ kpl
• Rajaton määrä hälyttimiä
• Reaaliaikainen myynninseuranta Kirppari-Kallessa

Elo-lokakuussa varaamme sesonkialueen Ulkovaatteille! Provisioperiaatteen ja erittäin edullisen paikkamaksun ansiosta myyntiin voi tuoda myös vain muutaman tuotteen.Varattavissa olevat paikkanumerot ovat 441-470. Aloituspäivän voit valita itse. Paikan voit varata suoraan kassalta, sähköpostilla tai itse Kirppari-Kallesta
Varaamalla paikan sitoudut noudattamaan kirpputorin yleisiä myyntiehtoja

HINNOITTELU
Hintalaput tulostetaan myymälässä. Voit tulostaa meillä ”tyhjiä” viivakoodillisia hintalappuja ja hinnoitella tuotteet käsin tai hinnoitella kaikki tuotteesi Kirppari-Kalleen, jolloin pääset seuraamaan myyntiäsi tuote tuotteelta. Syötettyäsi tuotteet järjestelmään voit tulostaa viivakoodilliset hintalaput myymälässä ennakkoon tai tavaroita tuodessasi.

MYYTÄVÄT TUOTTEET
Voit tuoda myyntiin lasten välikausi- ja talvivaatteita, -asusteita, -kenkiä.
Ethän tuo myyntiin likaisia tai rikkinäisiä tuotteita! Rikkinäiset tuotteet poistetaan myynnistä. Samalla asiakasnumerolla ei voi olla samaan aikaan varausta ulkovaatehulinoissa ja lastentuotteiden myyntipaikalla. Jos haluat lastentuotteiden myyntipaikan samaan aikaan, otathan yhteyttä myymälään: info@minipanda.fi

TAVARAN TUONTI
Tavarat voit tuoda jakson alkamis päivänä klo 10:00 alkaen. Tavaraa voit tuoda niin paljon kuin haluat ja täydennyksiä voit tehdä koko jakson ajan aukioloaikojen puitteissa ma-to 10-18, pe 10-17 ja la 10-15. Omia myyntipaikkoja ei ole, vaan tuotteet lajitellaan omiin ryhmiin.

Tavaroiden haku on jakson viimeisenä päivänä tunti ennen sulkemista. Jos et löydä kaikkia tuotteistasi älä oleta suoraan että ne on varastettu! Todennäköisempää on, että tuote on vaeltanut väärään paikkaan. Tarkasta hintalaputtomien rekki kassan vierestä, kierrä myymälä ja jos et löydä tuotteistasi kerro kassalla asiasta. Voit jättää hukassa olleista tuotteista listan. Jokaisessa hintalapussa on sinun henkilökohtainen asiakasnumero, varmista että Kirppari-Kallen tiedoissa on yhteystietosi. Jos löydämme tuotteen ilmoitamme siitä sinulle.

TILITYS
Tilitys tehdään jakson päätyttyä. Kerää myymättä jääneet tuotteet ja tule kassalle, poistamme hälyt ja teemme tilityksen. Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi. Tilitys tulee olla tehtynä 7 päivän kuluessa. Lisääthän tilinumeron tietoihisi, teemme tilitykset pääsääntöisesti tilille 14 vuorokauden sisällä tilityksen tekohetkestä.