Välikausihulinat 24.2.-17.4.2023

24.2. alkaen varaamme myymälän etuosan sesonkialueen välikausivaatteille, -asusteille ja -kengille! Omasi voit tuoda myyntiin 10 % provisiolla + paikkamaksu  5 euroa /12 päivän jakso. Paikan saat varattua itse Kirppari-Kallesta, Välikausihulinat –otsikon alta. Varattavissa on paikat 411-430. Saat itse valita sopivan aloituspäivän varaus tilanteen mukaan. Provisioperiaatteen ja erittäin edullisen paikkamaksun ansiosta myyntiin voi tuoda myös vain muutaman tuotteen, eikä koko pöytävuokran kattamista tarvitse miettiä!

Tavaran tuonti jakson alkamispäivänä klo 10.00 alkaen, aukioloaikojen puitteissa ma-to klo  10-18, pe 10.-17 ja la klo 10-15.

Varauksen voit tehdä itse Kirppari-Kallesta, perinteisesti Facebook -viestillä, sähköpostilla:info@minipanda.fi tai suoraan kassalta. Ilmoitathan varaustilanteessa sähköpostiosoitteesi. Kun varaus on tehty, niin käythän Kirppari-Kallessa täydentämässä tietosi. Lisää tietoihin myös tilinumerosi, teemme tilitykset pääsäntöisesti tilille. Ole nopea, sillä meillä on rajallinen määrä asiakasnumeroita!

Tavaraa voit tuoda niin paljon kuin haluat ja täydennyksiä voit tehdä koko jakson ajan aukioloaikojen puitteissa. Omia pöytiä ei ole, vaan tuotteet lajitellaan omiin ryhmiin.

Ethän tuo myyntiin likaisia tai rikkinäisiä tuotteita! Rikkinäiset tuotteet poistetaan myynnistä!

Käy tuotteet huolella läpi, pese likaiset, tarkista onko reikiä, pese myös kengät hyvin ja muista poistaa hiekat pohjallisen alta!

Hintalaput tulostetaan myymälässä. Yksi tarra-arkki sisältyy hintaan, ylimenevät 0,50e/kpl. MiniPanda tarjoaa ilmaisen hälyttimen jokaiseen tuotteeseen.

Myymättömien tuotteiden haku:

Jakson päättymispäivänä ma-to klo 10-18, pe 10-17 ja la klo 10-15.

Lastenkirppis MiniPanda, Mäentakusenkatu 1, 33580 Tampere, Linnainmaan Citymarket

VARAA PAIKKA