Blogi

lasten vaatteita
23.7.2021

Kesä on kierrätyksen parasta aikaa!

Tänä kesänä olemme saaneet nauttia aivan uskomattomista ilmoista. Taas on säätiedotuksen mukaan uutta hellejaksoa tulossa, huh huh! Minipandasta löytyy yhä mainio valikoima kesävaatetta, jos keleihin sopivia vaatteita ei ole tullut hankittua riittävästi. Kirpparille on myös aivan ihana pujahtaa välillä paahteelta suojaan! Kesä ja erityisesti kesäloma on hyvä hetki suunnata katseet jo syksyyn. Riittääkö housunlahkeissa pituutta vielä lämpimän jakson jälkeen?

Kaisan työharjoittelu MiniPandassa
28.5.2021

Työharjoittelussa MiniPandassa

Kaisa oli meillä työharjoittelussa keväällä 2021. Kaisa oli tehokas ja aikaansaava harjoittelija. Aloitimme yhteistyön Claara pesulan kanssa juuri samaan aikaan, kun Kaisan harjoittelu alkoi. Hän suunnitteli harjoittelun aikana koko markkinointikampanjan mattojenpesupalvelulle :)

lapsi leikkipaikalla
9.3.2021

Myynti MiniPandassa, asiakkaan näkökulma

Asiakkaan näkökulmaa asioinnista MiniPandassa. Carita myy meillä usein provisiomyynnillä. Tämä on erittän huoleton tapa myydä, 12 päivän jaksossa kiinteää maksua on ainoastaan 2€ ja provisiomyynnistä 30%. Tavallaan meillä on siis myyntitakuu! Jos pöytäsi myynnit alittaa esim. 6 pöydän jaksossa rajan, jossa sinulle olisi provisiomyynti edullisempaa, vaihdamme tilityksen yhteydessä kiinteän hinnan provisiomyyntiin. Esim. myyntisi on 6 päivän aikana 65€ tästä summasta kirpputorin osuus on 21,50€ normaalin 31€ sijaan. Sinulle jäävä osuus 43,50€ kun se kiinteällä maksulla olisi 32,40€ Takuu se on silloin jos myyntisi on alle 31€. Esim 25€ myynnistä kirpputorin osuus on 9,50€ ja sinun osuus 15,50€ sen sijaan että tekisit työn hinnoittelun eteen ja maksaisit tuotteita hakiessa meille 5,35€. Näin ollen tappiolle et voi jäädä koskaan! Provisiomyyntijakson voi varata normaalisti Kirppari-Kallesta varaamalla 6 tai 12 päivän jakson normaalilla kiinteällä hinnalla, sen jälkeen voi laittaa meille viestiä että on varannut pöydän ja haluaa sen provisiolle. Me muutamme järjestelmään pöydän hinnan ja provision oikein. Huomaathan että vaikka varauksesi olisi koko jakson ajan kiinteällä hinnalla, pystymme sen muuttamaan vielä tilityksen yhteydessä provisiolle. Sinun ei tarvitse päättää asiaa ennen kun näet kuinka paljon myyntisi on! Huoletonta, eikö?

Näytä lisää