Blogi

6.6.2022

Tyytyväinen asiakas, tyytyväinen yrittäjä

"Todella kiva kirpputori!" "Olen ollut aika tyytyväinen nykyiseen valikoimaan!" Olen ollut erittäin tyytyväinen kaikkeen!" "Erilaiset kampanjat ovat oikein hyvä, mm. lelumyynti." "Kiitos ihanasta kirppiksestä!" Kiitos teille ihanat asiakkaat vastauksistanne MiniPandan asiakastyytyväisyyskyselyyn! Saimme paljon kiitosta, mutta myös aiheellisia kehittämiskohteita. Valitettavasti ihan kaikkiin asioihin emme voi vaikuttaa. Niihin asioihin joihin voimme vaikuttaa, teemme kaikkemme, jotta MiniPandassa olisi helppoa, nopeaa ja turvallista asioida.

Siisti kirppispöytä keväisissä väreissä.
4.2.2022

Näin saat parhaan myynnin kirppispöydästä

”Vain uudet ja uudenveroiset vaatteet myyvät kirppiksellä.” “Miksi muut saavat hyvän myynnin kirppispöydästä ja minä en?” Täältä löydät niksit, joilla saavuttaa paras mahdollinen myyntituotto kirppistuotteilla.

8.11.2021

Sopiiko kierrätettylelu lahjaksi?

Joulu tulee jo hurjaa vauhtia ja taas aletaan miettimään joululahjojen hankkimista. Mitäköhän lapset toivovat ja löytyykö lahja käytettynä vai uutena. Helppoahan se on mennä kauppaan jättimäisen valikoiman eteen ja valita houkuttelevin mukaan. Mutta jos haluaa vähän persoonallisempaa, mikä ei ihan joka kaupan hyllyillä ole, niin kirpputorit ja nettikirppikset ovat myös oiva vaihtoehto.

Näytä lisää