Blogi

8.11.2021

Sopiiko kierrätettylelu lahjaksi?

Joulu tulee jo hurjaa vauhtia ja taas aletaan miettimään joululahjojen hankkimista. Mitäköhän lapset toivovat ja löytyykö lahja käytettynä vai uutena. Helppoahan se on mennä kauppaan jättimäisen valikoiman eteen ja valita houkuttelevin mukaan. Mutta jos haluaa vähän persoonallisempaa, mikä ei ihan joka kaupan hyllyillä ole, niin kirpputorit ja nettikirppikset ovat myös oiva vaihtoehto.

lastenvaatteita
19.10.2021

Kierrättämisen vastuu ja helppous

Aiheutamme päästöjä sekä kulutamme luonnonvaroja jopa neljän maapallon edestä vuoden aikana. Tämä tarkoittaa sitä että Suomen luonnonvarat on kulutettu jo huhtikuuhun mennessä, vaikka niiden pitäisi riittää koko vuodeksi. Päästöjä saadaan vähennettyä ja luonnonvaroja säästettyä useilla eri kiertotalouden toimenpiteillä. Jo olemassa olevan tuotteen käyttöiän pidentäminen on näistä keinoista tehokkain.

lasten vaatteita
23.7.2021

Kesä on kierrätyksen parasta aikaa!

Tänä kesänä olemme saaneet nauttia aivan uskomattomista ilmoista. Taas on säätiedotuksen mukaan uutta hellejaksoa tulossa, huh huh! Minipandasta löytyy yhä mainio valikoima kesävaatetta, jos keleihin sopivia vaatteita ei ole tullut hankittua riittävästi. Kirpparille on myös aivan ihana pujahtaa välillä paahteelta suojaan! Kesä ja erityisesti kesäloma on hyvä hetki suunnata katseet jo syksyyn. Riittääkö housunlahkeissa pituutta vielä lämpimän jakson jälkeen?

Näytä lisää