Blogi

lastenvaatteita
19.10.2021

Kierrättämisen vastuu ja helppous

Aiheutamme päästöjä sekä kulutamme luonnonvaroja jopa neljän maapallon edestä vuoden aikana. Tämä tarkoittaa sitä että Suomen luonnonvarat on kulutettu jo huhtikuuhun mennessä, vaikka niiden pitäisi riittää koko vuodeksi. Päästöjä saadaan vähennettyä ja luonnonvaroja säästettyä useilla eri kiertotalouden toimenpiteillä. Jo olemassa olevan tuotteen käyttöiän pidentäminen on näistä keinoista tehokkain.

lasten vaatteita
23.7.2021

Kesä on kierrätyksen parasta aikaa!

Tänä kesänä olemme saaneet nauttia aivan uskomattomista ilmoista. Taas on säätiedotuksen mukaan uutta hellejaksoa tulossa, huh huh! Minipandasta löytyy yhä mainio valikoima kesävaatetta, jos keleihin sopivia vaatteita ei ole tullut hankittua riittävästi. Kirpparille on myös aivan ihana pujahtaa välillä paahteelta suojaan! Kesä ja erityisesti kesäloma on hyvä hetki suunnata katseet jo syksyyn. Riittääkö housunlahkeissa pituutta vielä lämpimän jakson jälkeen?

Kaisan työharjoittelu MiniPandassa
28.5.2021

Työharjoittelussa MiniPandassa

Kaisa oli meillä työharjoittelussa keväällä 2021. Kaisa oli tehokas ja aikaansaava harjoittelija. Aloitimme yhteistyön Claara pesulan kanssa juuri samaan aikaan, kun Kaisan harjoittelu alkoi. Hän suunnitteli harjoittelun aikana koko markkinointikampanjan mattojenpesupalvelulle :)

Näytä lisää