Blogi

14.10.2020

Vinkit ja ohjeet hinnoittelussa

Hintalappujen kiinnitys oiken on erittäin tärkeää. Tässä postauksessa perehdytään hieman hintalappujen kiinnittämiseen. Jokainen meistä on ehkä joskus löytänyt kirpparilta tuotteen, jossa ei ole hintalappua. Se on harmillista niin ostajalle, mutta myös myyjälle, sillä hän jää ilman myyntiä. Alla vinkkejä lappujen kiinnitykseen!

Roosan tet-viikko
17.9.2020

Roosan TET 7.-18.9.2020

Tarjoamme koululaisille mahdollisuuden tulla tutustumaan työelämään. Tällä kertaa vuorossa oli Linnainmaankoulun 9-luokkalainen Roosa. Tässä tekstissä Roosa kertoo omasta koemuksestaan millaista oli olla TET:issä meillä. Roosa oli erittäin reipas ja oma-alotteinen työskentelijä. Hän tuli paikalle aina ajoissa ja toteutti annetut työtehtävät huolelliseti. Onnea ja menestystä tulevaan työelämään!

lapsi lätäkössä
9.9.2020

Kirppismyynnin saloja

Meillä kirppismyyntiin on perinteisen pöytämyynnin lisäksi useita eri vaihtoehtoja. Yksi tärkeimmistä on merkkivaatteiden myynti. Merkilliset Viikot-tapahtuma on kasvanut ajan saatossa jo melko suureksi tapahtumaksi. Merkilliset Viikot ovat neljä kertaa vuodessa ja aina niiden välissä alueella on Merkillisten sesonkialue. Merkillisille Viikoille osallistuu myyjiä myös kauempaa, koska myynti on helppoa ja edullisen myyntipaikan ansiosta erittäin kannattavaa myyjille. Myyjiä ja ostajia tulee koko ajan yhä enemmän muualta päin Suomea. Samalla kerralla voi tuoda tuotteet myyntiin ja tehdä mahtavia löytöjä myös itselle! Julkaisen tässä kirjoituksessa Merkillisten aikaan tehtyjä myyntejä, niin pöydissä, kuin Merkillisten alueella.

Näytä lisää