Tervetuloa MiniPandaan!

Tervetuloa Minipandaan

Tampereella, Linnainmaan kupeessa sijaitsee lämminhenkinen lastenvaatteisiin ja -tarvikkeisiin erikoistunut kirpputori.
Paikalle pääset helposti julkisilla tai autolla, sillä kirppis sijaitsee Citymarketin yhteydessä, joten ilmaista parkkitilaa löytyy.
Liikkeestä löydät lapsille leikkipaikan ja erillisen lastenhoitohuoneen, joten varmasti koko perhe viihtyy.

Ekologisuus ja kierrätys on IN.
Minipandasta löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivan palvelun. Haluatko shoppailla, kierrätettyä tai uutta? Haluatko varata pöydän? Vai kenties päästää itsesi helpolla, ja varata helpon ja vaivattoman ostopalvelun?
Lisää tietoa myyntijaksoista ja ostopalvelusta löydät täältä .

Kirppiksemme tunnetaan parhaiten neljästi vuodessa järjestettävistä Merkillisistä Viikoista, jolloin liikkeen etuosa täyttyy mitä herkullisimmista merkkivaatteista. Aina Merkillisten Viikkojen välissä alueella toimii Merkillisten sesonkialue ja lisäksi siinä järjestetään erillaisia tapahtumia mm. koululaisten varojenkeruuta, Joulunajan lelumyyntiä ja kesäisin Peruskirppisalue johon voi tuoda aikuisten vaatetta ja muuta kodin tavaraa.  Käytössämme on myös verkkokauppa , johon myyjät voivat halutessaan lisätä tuotteensa myyntiin pöytänsä lisäksi, jolloin postittelemme tuotteita myös esimerkiksi kauempana majaileville.
Merkillisten viikkojen ja muiden erilaisten teemojen lisäksi kirppiksellä järjestetään esimerkiksi hyväntekeväisyystapahtumia, joissa mukana arvontoja ja muita vierailevia tähtiä, mm. lasten suosikki Panda-maskotti.

Uusien nettisivujen lisäksi, kuvioihin hyppää myös tämä blogi. Tänne on tulossa syvempää tietoa tulevista tapahtumista, ohjeita myyjille sekä ostajille ja näkökulmia meidän henkilökunnan ulkopuolelta. Olisitko just sä mahdollisesti halukas kirjoittelemaan ajankohtaisista jutuista tänne meidän blogiin?

Törmätään kirppiksellä! <3