Kesä on kierrätyksen parasta aikaa!

lasten vaatteita

Kesä on kierrätyksen parasta aikaa!

Tänä kesänä olemme saaneet nauttia aivan uskomattomista ilmoista. Taas on säätiedotuksen mukaan uutta hellejaksoa tulossa, huh huh! Minipandasta löytyy yhä mainio valikoima kesävaatetta, jos keleihin sopivia vaatteita ei ole tullut hankittua riittävästi. Kirpparille on myös aivan ihana pujahtaa välillä paahteelta suojaan! Kesä ja erityisesti kesäloma on hyvä hetki suunnata katseet jo syksyyn. Riittääkö housunlahkeissa pituutta vielä lämpimän jakson jälkeen? Omat lapset tuntuvat ainakin kasvavan hyvin auringossa ja järvivedessä, ja tämä huomataan syksyllä päiväkodin ja koulujen alkaessa, kun suurin osa vaatteista on jäänyt pieneksi. Tänä vuonna aion tässä lomalla ottaa hetken tarkistaakseni, että varsinkin meidän kohisten kasvavalla kuopuksella on riittävästi päiväkotiin sopivaa sisävaatetta, ehjät kuravaatteet ja että kaikissa jalkineissa tossuista saappaisiin on vielä riittävästi kasvunvaraa. Lomalla on aikaa käydä omia kirpparikasseja läpi. Itsellä on kertynyt taas myytävää pitkin kevättä ja kesää, mitä olen ottanut sivuun, tietysti kaapeista löytyy ainakin saman verran lisää.

Kesän jälkeen monet harrastukset jatkuvat tauon jälkeen, monet aloittavat tällöin myös uusia harrastuksia. Minipandasta löytyy yhteisalue liikuntavälineille, mikä kannattaa ehdottomasti tarkistaa, jos on tarvetta vaikka isommille sisäpelikengille tai balettitossuille. Nyt on myös ehdottomasti oikea hetki laittaa vanhat siistikuntoiset koulureput kiertoon, jos on aikeissa ostaa seuraavalle luokalle siirryttäessä uusi. Minipandasta löytyy yhteisalueet jo erikseen niin välikausi- kuin talvivaatteillekin. Kyseiseen sesonkiin kuuluvat kengät ja asusteet löytyvät myös jatkossa näppärästi näiltä alueilta.

Itse olen jättänyt jo monta vuotta niin vanhojen kamppeiden myynnin kuin uusien hankinnan juuri tähän loppukesään. Nyt alkaa olla selvillä mikä koko on ensi talvena meille sopiva, mutta vielä ei ole paniikki päällä, ja tarjontaa on hyvin. Kovat odotukset minulla on Merkillisille Viikoille, jotka järjestetään nyt 23.7.-19.8. Mukana on n. 60 myyjää ja varmasti on taas tarjontaa yllin kyllin. Merkkilistalta löytyy edelleen vanhat suosikit, mutta sitä päivitetään aina muodin mukaan. Omia lemppareita tällä hetkellä listalla on mm. Kaiko, Konges Slojd, Rylee + Cru ja Maed for mini. Suosittelen seuraamaan myös Minipandan somekanavia, Instagramin tarinoissa näkee jatkuvasti maistiaisia kirpparin tarjonnasta.
Jos on pitkä matka ostoksille vaikka kesämökiltä, MiniPanda tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden päästä ostoksille etänä. MiniPanda päivittää ahkerasti somekanavia, ja esimerkiksi Instagramin tarinoissa näkee jatkuvasti maistiaisia kirpparitarjonnasta. Aivan mahtava ja kilpailijoista erottuva palvelu on se, että MiniPanda myös postittaa ostajan niin halutessa tuotteet postikulujen hinnalla.

Minä en ainakaan aio käyttää kesälomaani mattojenpesuun, vaan nautiskelen vapaa-ajastani mieluummin ihan muilla tavoin. Minipanda toimii yhteistyössä Pesula Claaran kanssa, mikä tarkoittaa sitä, että MiniPanda toimii mattojen vastaanottopisteenä ja maksat matonpesusta kuljetuksineen aivan huippuedullisen hinnan: räsymatot 14 e ja laakamatot 29e, maton maksimileveys 260cm. Ihanaa loppukesää, lämmintä syksyä ja hyviä kauppoja kaikille Minipandan asiakkaille!

Terveisin Jenni @jennipauliinav

lasten ulkovaatteita