Myynti MiniPandassa, asiakkaan näkökulma

Tässä tekstissä asiakkaamme avaa omaa mielipidettään MiniPandassa asioinnista.

Nykyään on monia nettikirppiksiä; Facebookissa kirppisryhmiä yms. Itse kuitenkin olen kokenut, että on kauhea vaiva kuvata vaatteet ja nostella jatkuvasti ilmoituksia, että saisi edes yhden vaatteen myytyä. Kaiken lisäksi monesti tuotteet täytyy vielä lähettää, eli lisätyötä tulee vaatteen postimaksujen selvittämisestä, paketoinnista niin, että postissa tuote ei vaurioidu ja vielä postiin viemisestä. Monet kirppisryhmät ovat vielä jaoteltu sukupuolen tai merkin mukaan. Entäs jos mulla on tyttö ja poika, monia eri merkkejä… parhaillaan joudun tekemään moniin eri ryhmiin myyntijulkaisuja ja kaikki pitäisi vielä muistaakkin. Tykkään kyllä ostaa esim merkkivaatteita facekirpuilta, sillä sieltä pystyy hakemaan helposti juuri sitä mitä tarvitsee. Myymisessä kuitenkin suosin livekirppuja, niissä olen saanutkin myytyä tuotteita toisin kuin netissä.

MiniPandasta on tullut mun vakiokirppis. Usein en osta tai myy kirppiksillä muuta kuin lastenvaatteita ja siksi tykkäänkin lastentarvikekirppiksistä. Aiemmin tutustuin toiseen lastentarvikekirppikseen, mutta koin hankalaksi heidän sijainnin ja päätin, että kokeilen MiniPandaa. Isoina plussina minipandassa on se, että parkkipaikka on maksuton, varsinkin talvella auton saa sisälle lämpimään parkkihalliin ja lisäksi kirppispöydän täytön yhteydessä saa hoidettua kauppaostokset samassa liikekeskuksessa.

MiniPandassa on monia eri vaihtoehtoja myymiselle. Ostopalvelua käytin itse paljon alkuun. Ulkopaikkakuntalaisena oli helppo viedä tavarat sinne arvioitavaksi ja muutamassa päivässä sain jo tarjouksen.

Yksi on provisiomyynti, jota itse käytän nykyään useimmiten. Provisiomyynnillä en ainakaan voi tehdä tappiota pöydällä.

Minipandaan on helppo viedä ulkopaikkakuntalaisenkin tavarat myyntiin, sillä pöydän hintaan kuuluu siivouspalvelu. Itse koin hankalaksi ja jopa stressaavaksi aiemmin muilla kirppiksillä sen, että hinnoittelun ja muun säätämisen lisäksi täytyy käydä siivoamassa pöytää monta kertaa viikossa. Minipandaan ei tarvitse mennä kuin viemään tavarat ja hakea pois myyntijakson päätyttyä. Mikäli hinnoittelun, pöydän täytön ja pöydän tyhjennyksen kokee myös epämieluisaksi, niin minipanda voi hoitaa senkin sun puolesta.. näppärää!

Kirppiksen yhdessä nurkassa on lasten leikkipaikka, tuolit ja pöytä. Siellä on hyvä isien ja lasten odotella kun äidit shoppailee.

MiniPanda onkin täyden palvelun kirppis! Siellä on myös ihana ja lämminhenkinen henkilökunta, joten asiointikin on rentoa ja mukavaa.
Ehdottomasti suosittelen tätä kirppistä kaikille!

Carita Kautonen
insta: caritasuvituuli