Vinkit ja ohjeet hinnoittelussa

Moikka kaikille!

Tässä postauksessa perehdytään hieman hintalappujen kiinnittämiseen.

Jokainen meistä on ehkä joskus löytänyt kirpparilta tuotteen, jossa ei ole hintalappua. Se on harmillista niin ostajalle, mutta myös myyjälle, sillä hän jää ilman myyntiä. Alla vinkkejä lappujen kiinnitykseen!

Hintalaput tulostetaan aina meillä MiniPandassa. Voit tehdä laput kätevästi jo ennakkoon Kirppari-Kallessa tai hinnoitella ne käsin saatuasi tulostetut, viivakoodilliset tarrat. Hintalapun kiinnittäminen ja pysyminen kannattaa aina varmistaa esimerkiksi narulla, hakaneulalla tai lappu kannattaa laittaa hälyttimellä kiinni tuotteeseen. Hintalaput tulee laittaa näkyville paikoille, josta ostajan on se helppo nähdä ja löytää. Laitathan hintalapun aina niin, ettei se peitä mitään oleellista tuotteessa, kuten esimerkiksi kokoa!
Meiltä saat halutessasi ostaa edullisesti mm. superkäteviä tarrapohjia hinnoitteluun – pistoolin ja muovilenkit saa aina lainaksi (tämä etu tarrapohjien ostajalle). Hintalappu liimataan pohjaan ja pistoolin avulla lapun saa varmasti pysymään paikallaan. VINKKI! Voit tehdä myös omia tarrapohjia vaikkapa kierrätysmateriaaleista – esimerkiksi siististä ja puhtaasta kartongista voit leikata pohjia, rei’ittää ne ja kiinnittää tuotteeseen langalla tai narulla! Hieman isompaan pohjaan mahtuu kirjoittamaan myös lisätietoja tuotteesta, jotka koet ostajan tarpeelliseksi tietää.
Kuulemme ja huomaamme silloin tällöin kirpparilla, että hintalapusta on jäänyt reikä vaatteeseen. Huomioithan, että nuppineulat eivät ole käytössämme kirpparilla! Tarkistathan myös, että jos kiinnität hintalaput hakaneulalla, et tee reikiä vaatteisiin. Suosi tässä tapauksessa saumoja ja kokolappuja hintalapun kiinnityksessä. Hakaneulaa käyttäessäsi olethan siis erityisen huolellinen!
Kaikissa materiaaleissa hintalapun tarra ei pysy kunnolla kiinni. Esimerkiksi ulkovaatteet ovat usein sellaisia, että ne hylkivät tarran pintaa, kun taas trikoobodeissa tarra pysyy yleensä ongelmitta kiinni sellaisenaan. Olethan aina tarkka laittaessasi hintalappuja kiinni – hinnoittelu on todella tärkeä osa myyntipöytää! Järkevästi sijoitetut ja hyvin kiinnitetyt hintalaput tuovat sinulle myyntiä! Lisäksi ne vaikuttavat pöytäsi yleisilmeeseen ja asiakkaiden kiinnostukseen pöytääsi kohtaan.
Meillä MiniPandassa on käytössä hintalaputtomille tavaroille rekki, joka on hyvä kaikkien myyjien tarkistaa aina poiketessaan kirpparilla tai viimeistään, kun tyhjentää oman pöydän.
Saat ostettua kirpparilta kaikkia lisätarvikkeita hinnoitteluun ja varmistaa täten hintalappujen pysyvyyden tuotteissasi. Kysy lisää kassalta! Autamme mielellämme.
Luithan myös aiemman blogipostauksemme liittyen kirppismyynnin saloihin? Saat sieltä lisää vinkkejä!
Hyviä myyntejä kaikille!
Toivottaen MiniPandan väki
hintalapun kiinnitys hälyllä