Vuosi 2020

talvimaisema levi 2019

Vuosi 2020

Tämä vuosi on ollut hyvin erikoinen. Samalla raskas mutta toisaalta hyvin antoisa. Pysyäkseen pinnalla on uusiuduttava. Tänä vuonna otettiin meille pysyvä alue merkkivaatteille Merkillisten sesonkialue. Merkkivaatteiden myynnistä on tullut hyvin tärkeä osa toimintaa. Teimme heinäkuussa koko MiniPandan historian yhden päivän ennätysmyynnin, joka oli yli 11000€. Lisäsimme myös Kirppari-Kalleen myyjille mahdollisuuden varata itse paikka Merkillisten alueelle.
Yksi tärkeimmistä uudistuksista oli uudet ja paljon toimivammat nettisivut. Tästä suuri kiitos kuuluu tamperelaiselle  JJ-Net Group Oy:lle.
Lisäksi otettiin käyttöön puotimon ja Kirppari-Kallen yhdessä kehittelemä verkkokauppa. Toistaiseksi verkkokauppa tuo lähinnä näkyvyyttä myyjien tuotteille. Myyntejä on ollut jonkin verran ja olemme postittaneet tuotteita muualle päin Suomea.  Verkkokauppaa kehitetään koko ajan toimivammaksi.
Lupaavan alkuvuoden keskeytti koko maailmaa koskettava kriisi, joka pysäytti myös meidän toiminnan hetkeksi. Se, että pääsimme jatkamaan toukokuussa toimintaa on yksinomaan vuokranantajan Keskon ansiota. Kesko tuli vuokrissa meitä vastaan ja päästiin jatkamaan toimintaa hetken kiinniolon jälkeen niin sanotusti puhtaalta pöydältä. Ilman lomautuksia ei selvitty, mutta avaamisen jälkeen toiminta käynnistyi entiseen malliin. Henkilökunnassa tuli vuodenmittaan hieman muutoksia.  Kesä meni omalla painollaan ja elokuun Merkilliset Viikot olivat menestys. Niin Merkilllisten alueella kuin pöydissä päästiin jopa yli 3000€ € myynteihin yksittäisillä myyjillä. Monet myyjät tekivät henkilökohtaisia ennätys myyntejä.
Myös loppuvuosi koronasta huolimatta sujui kohtuullisen hyvin. Lokakuussa päästiin jopa 30% parempaan myyntiin kuin edellisvuonna! Joulunajan Lelumyynti oli taas kerran menestys.
Olemme joutuneet kehittämään myös monia tärkeitä toimia pitääksemme henkilökunnan ja asiakkaat turvassa viruksen tuomilta haasteilta. Olemme ottanneet toisen kassan käyttöön ruuhkaisina aikoina. Asensimme kassalle pleksit ja luovuimme paperisista sopimuksista. Vältämme parhaamme mukaan ylimääräisistä kädestä käteen toimia, emme ota allekirjoituksia tilityksiin ja ohjeistamme  ostavia asiakkaita ottamaan henkarit pois ennen kassalle saapumista. Sisäänkäynnistä löytyy käsidesiä ja myös käsienpesu mahdollisuus löytyy. Suosittelemme myös maskin käyttöä meillä asioidessa.
Vuosi meni taas kerran todella nopeasti ja pieni luova tauko on nyt paikallaan.
Ensi vuonna jatkamme entiseen malliin ja Merkilliset Viikot tulevat taas heti tammikuun lopulla. Uutuutena otamme maaliskuulle alueen kauden ulkoiluvaatteille, luvassa on keväällä Välikausihulinat ja syksyllä Ulkovaatehulinat. Näistä tiedotamme lisää alkuvuodesta.

Kiitos kuluneesta vuodesta kaikille työntekijöille, työkokeilijoille, tettiläisille, harjoittelijoille, asiakkaille ja yhteistyökumppaneille! Toivotaan että uudesta vuodesta tulee kaikin puolin  parempi!

Rauhallista joulunaikaa ja hyvää uuttavuotta!

Terveisin Anu Härkönen, Tj  MiniPanda Oy

talvimaisema levi2019