Varaa myyntipaikka helposti itse Kirppari-Kallesta! Sieltä näet myymälän pohjapiirroksen ja myyntipaikkojen sijainnin. Kirppari-Kallella on myös ilmainen sovellus, jonka voita ladata puhelimeesi Play Kaupasta tai App Storesta. Paikkavaraukset, hinnoittelu ja myynninseuranta hoituvat kätevästi myös sovelluksessa.

Hinnasto

Tutustuthan sopimusehtoihin huolellisesti. Varaamalla myyntijakson hyväksyt kaikki säännöt ja ohjeet luetuiksi ja ymmärretyiksi.

Lastentuotteiden myyntipaikka

(paikkanumerot 29-124)

6 päivää / 35 € + 3,5% myyntiprovisio

12 päivää / 49 € + 3,5% myyntiprovisio

12 päivää / 5€ + 30% myyntiprovisio

Merkilliset Viikot

(paikkanumerot 341-410)

12 päivää / 2€ + 10 %

sadevaatteita

Hintaan sisältyy:

  • Muokattavissa oleva myyntipaikka 60 cm
  • Tarvitsemasi määrä henkareita
  • 1 tarra-arkki / 6 päivää
  • 5 kpl hälyttimiä
  • Yhteisalueet, joihin saat viedä 5 tuotetta / alue. Mm. sesonkivaatteet, asusteet, kengät, lelut/pelit, tarvikkeet sekä odotus- ja imetysajanvaatteet
  • Pöydän siistimispalvelu
  • Reaaliaikainen myynninseuranta Kirppari-Kallessa

Lisäpalvelut

Täydennyspalvelu 5 € / 6 vrk
Esillelaitto 10 €
Tarra-arkki 0,50 € / kpl
Hälytin 2 € / rajaton määrä ( 0,30 € / kpl)
Pöydän tyhjennysmaksu 10 €

OSTOPALVELU

Ostamme erittäin hyväkuntoisia, nykyaikaisia, ehjiä ja puhtaita tuotteita, jotka ovat enintään 3 vuotta vanhoja. Arvioimme hinnan, jonka realistisesti uskomme saavamme ja maksamme sinulle 40 % tästä hinnasta, jos päätät hyväksyä tarjouksemme. Palvelu on erittäin suosittu, otamme varauksia tarpeen mukaan. Ilmoitamme somessa mitä ostamme juuri sillä hetkellä. Voit ilmottautua jonoon, johon otamme rajallisen määrän ilmottautuneita. Ilmota varauksen yhteydessä mitä kokoa sinulla on tarjolla. Tarjoamme sinulle tavarantuontiajan sähköpostilla, ilmoita meille sopiiko aika sinulle, voimme tarvittaessa säätää ajan sopivaksi. Laita kasseihin valmiiksi nimesi ja yhteystietosi. Varaamme arviointiin 1-3 vuorokautta ja ilmoitamme tarjouksen joko puhelimitse tai sähköpostilla. Voit joko hyväksyä tai hylätä tarjouksen, tinkiminen ei ole mahdollista.