Varaa myyntipaikka helposti itse Kirppari-Kallesta! Sieltä näet myymälän pohjapiirroksen ja myyntipaikkojen sijainnin. Kirppari-Kallella on myös ilmainen sovellus, jonka voita ladata puhelimeesi Play Kaupasta tai App Storesta. Paikkavaraukset, hinnoittelu ja myynninseuranta hoituvat kätevästi myös sovelluksessa.

UUTTA! Voit lisätä tuotteesi ilmaiseksi myös verkkokauppaamme!

Hinnasto

Tutustuthan sopimusehtoihin huolellisesti. Varaamalla myyntijakson hyväksyt kaikki säännöt ja ohjeet luetuiksi ja ymmärretyiksi.

Lastentuotteiden myyntipaikka

(paikkanumerot 29-112)

6 päivää / 31 € + 3% myyntiprovisio

12 päivää / 46 € + 3% myyntiprovisio

12 päivää / 2€ + 30% myyntiprovisio

Merkillisten Sesonkialue

(paikkanumerot 311-340)

12 päivää / 5 € + 10 %

Merkilliset Viikot

(paikkanumerot 341-410)

12 päivää / 2 € + 10 %

sadevaatteita

Hintaan sisältyy:

  • Muokattavissa oleva myyntipaikka 60 cm
  • Tarvitsemasi määrä henkareita
  • 1 tarra-arkki / 6 päivää
  • 5 kpl hälyttimiä
  • Yhteisalueet, joihin saat viedä 5 tuotetta / alue. Mm. sesonkivaatteet, asusteet, juhlavaatteet, kengät, lelut/pelit, tarvikkeet sekä äitiysvaatteet
  • Pöydän siistimispalvelu
  • Reaaliaikainen myynninseuranta Kirppari-Kallessa

Lisäpalvelut

Täydennyspalvelu 5 € / 6 vrk
Esillelaitto 10 €
Tarra-arkki 0,50 € / kpl
Hälytin 2 € / rajaton määrä ( 0,30 € / kpl)
Pöydän tyhjennysmaksu 10 €
Pöydän tyhjennyssakko 15 €
Tavaroiden säilytysmaksu 5 € / vrk

Lisäpalvelut

Täyspalvelu

MiniPandassa on mahdollisuus myös täyspalvelupakettiin, jossa sinun tarvitsee ainoastaan tuoda myytävät tavarasi meille ja me hoidamme kaiken muun. Täyspalvelussa saat tuoda meille 2-3 isoa Ikean kassillista hyväkuntoisia lastenvaatteita, asusteita, leluja ja pelejä. Täyspalvelun hinta on 15 € + 50 % myyntiprovisio kokonaismyynnistä. Myyntiaika on tuontipäivä + 14 päivää. Myyntijakson jälkeen voit lahjoittaa myymättä jääneet tuotteesi hyväntekeväisyyteen tai tulla hakemaan ne. Lue tarkemmat ohjeet sopimusehdoistamme ennen ajan varaamista.

Ostopalvelu

Ostopalvelussa asiakas säästää runsaasti aikaa, vaivaa sekä pöytävuokran! Ostamme erittäin hyväkuntoisia, nykyaikaisia, ehjiä ja puhtaita tuotteita, jotka ovat enintään 3 vuotta vanhoja. Arvioimme hinnan, jonka realistisesti uskomme saavamme ja maksamme sinulle 40 % tästä hinnasta, jos päätät hyväksyä tarjouksemme. Lue tarkemmat ohjeet sopimusehdoistamme ennen ajan varaamista.