Varaa myyntipaikka helposti itse Kirppari-Kallesta! Sieltä näet myymälän pohjapiirroksen ja myyntipaikkojen sijainnin. Kirppari-Kallella on myös ilmainen sovellus, jonka voita ladata puhelimeesi Play Kaupasta tai App Storesta. Paikkavaraukset, hinnoittelu ja myynninseuranta hoituvat kätevästi myös sovelluksessa.

Hinnasto

Tutustuthan sopimusehtoihin huolellisesti. Varaamalla myyntijakson hyväksyt kaikki säännöt ja ohjeet luetuiksi ja ymmärretyiksi.

Lastentuotteiden myyntipaikka

(paikkanumerot 29-112)

6 päivää / 35 € + 3% myyntiprovisio

12 päivää / 49 € + 3% myyntiprovisio

12 päivää / 5€ + 30% myyntiprovisio

Merkilliset Viikot

(paikkanumerot 341-410)

12 päivää / 5 € + 10 %

Hinnat voimassa 1.11.2022 alkaen!

sadevaatteita

Hintaan sisältyy:

  • Muokattavissa oleva myyntipaikka 60 cm
  • Tarvitsemasi määrä henkareita
  • 1 tarra-arkki / 6 päivää
  • 5 kpl hälyttimiä
  • Yhteisalueet, joihin saat viedä 5 tuotetta / alue. Mm. sesonkivaatteet, asusteet, juhlavaatteet, kengät, lelut/pelit, tarvikkeet sekä äitiysvaatteet
  • Pöydän siistimispalvelu
  • Reaaliaikainen myynninseuranta Kirppari-Kallessa

Lisäpalvelut

Täydennyspalvelu 5 € / 6 vrk
Esillelaitto 10 €
Tarra-arkki 0,50 € / kpl
Hälytin 2 € / rajaton määrä ( 0,30 € / kpl)
Pöydän tyhjennysmaksu 10 €
Pöydän tyhjennyssakko 15 €
Tavaroiden säilytysmaksu 5 € / vrk

Lisäpalvelut

Täyspalvelu

Täyspalvelu on erittäin suosittu. Tähän palveluun otamme varauksia vastaan aina tilanteen mukaan. Välillä palvelu ruuhkaantuu ja voit ilmoittautua jonoon. Ilmoitamme sinulle kun on vuorosi tuoda tavarat myyntiin. Täyspalvelussa sinun tarvitsee ainoastaan tuoda myytävät tavarasi meille ja me hoidamme kaiken muun. Saat tuoda meille 2-3 isoa Ikean kassillista hyväkuntoisia lastenvaatteita, asusteita, leluja ja pelejä. Täyspalvelun hinta on 15 € + 50 % myyntiprovisio kokonaismyynnistä. Myyntiaika on tuontipäivä + 14 päivää. Myyntijakson jälkeen voit lahjoittaa myymättä jääneet tuotteesi hyväntekeväisyyteen tai tulla hakemaan ne pois. Lue tarkemmat ohjeet sopimusehdoistamme ennen ajan varaamista.

Ostopalvelu

Ostopalvelussa asiakas säästää runsaasti aikaa, vaivaa sekä pöytävuokran! Ostamme erittäin hyväkuntoisia, nykyaikaisia, ehjiä ja puhtaita tuotteita, jotka ovat enintään 3 vuotta vanhoja. Arvioimme hinnan, jonka realistisesti uskomme saavamme ja maksamme sinulle 40 % tästä hinnasta, jos päätät hyväksyä tarjouksemme. Lue tarkemmat ohjeet sopimusehdoistamme ennen ajan varaamista. Ostopalvelussa otamme varauksia vastaan tarpeen mukaan. Ilmoitamme somessa mitä haemme juuri sillä hetkellä. Voit ilmottautua jonoon. Otamme jonoon rajallisen määrän varauksia.