MERKILLISET VIIKOT

MERKKILISTA

Merkilliset Viikot (paikkanumerot 341-410)

12 pvä / 5 € + 10 %

Hintaan sisältyy:

  • Tarvitsemasi määrä henkareita

  • 1 tarra-arkki / 12 pvä

  • Rajaton määrä hälyttimiä

  • Reaaliaikainen myynninseuranta Kirppari-Kallessa

Tavallisten myyntipaikkojen lisäksi meillä on  sesonkialue, jossa järjestetään mm. supersuositut Merkilliset Viikot -tapahtuma. Provisioperiaatteen ja erittäin edullisen paikkamaksun ansiosta myyntiin voi tuoda myös vain muutaman tuotteen.

 Varaustaulukosta näet ajanjaksot jolloin voit varata paikan Merkillisille Viikoille. Varattavissa olevat paikkanumerot ovat 341-421.

Paikan voit varata itse Kirppari-Kallesta

Varaamalla paikan sitoudut noudattamaan kirpputorin yleisiä myyntiehtoja

HINNOITTELU

Hintalaput tulostetaan myymälässä. Voit tulostaa meillä ”tyhjiä” viivakoodillisia hintalappuja ja hinnoitella tuotteet käsin tai hinnoitella kaikki tuotteesi Kirppari-Kalleen, jolloin pääset seuraamaan myyntiäsi tuote tuotteelta. Syötettyäsi tuotteet järjestelmään voit tulostaa viivakoodilliset hintalaput myymälässä ennakkoon tai tavaroita tuodessasi.

MYYTÄVÄT TUOTTEET

Voit tuoda myyntiin sekä lasten että aikuisten vaatteita, asusteita, kenkiä ja laukkuja. Merkillisille Viikoille voit tuoda ympäri vuoden kaikkien sesonkien tuotteita, mutta toppavaatteet ei välttämättä liiku yhtä hyvin kesäsesongissa kuin talviaikaan. Sandaalit ja kesäiset vaatteet eivät liiku talvikautena. Tarkista aina myös merkkilista, se voi muuttua!

Ethän tuo myyntiin likaisia tai rikkinäisiä tuotteita! Rikkinäiset ja merkkilistan ulkopuoliset tuotteet poistetaan myynnistä. Jos sinulla on paljon listan ulkopuolisia merkkejä,  kannattaa varata oma myyntipaikka. Samalla asiakasnumerolla ei voi olla samaan aikaan varausta Merkillisten alueella ja lastentuotteiden myyntipaikalla. Jos haluat lastentuotteiden myyntipaikan samaan aikaan, otathan yhteyttä myymälään: info@minipanda.fi

TAVARAN TUONTI

Tavaraa voit tuoda niin paljon kuin haluat ja täydennyksiä voit tehdä koko jakson ajan aukioloaikojen puitteissa. Omia myyntipaikkoja ei ole, vaan tuotteet lajitellaan omiin ryhmiin.

Merkillisille Viikoille järjestämme yleensä ennakkotuontiaikoja myymälän aukioloaikojen ulkopuolella, näistä tiedotamme aina ennen Merkillisten Viikkojen alkua.

Merkillisten on tuotteiden haku viimeisenä päivänä tunti ennen sulkemista. Jos et löydä kaikkia tuotteistasi älä oleta suoraan että ne on varastettu! Todennäköisempää on, että tuote on vaeltanut  väärään paikkaan. Tarkasta hintalaputtomien rekki kassan vierestä, kierrä myymälä ja jos et löydä tuotteistasi kerro kassalla asiasta. Voit jättää hukassa olleista tuotteista listan. Jokaisessa hintalapussa on sinun henkilökohtainen asiakasnumero, varmista että Kirppari-Kallen tiedoissa on yhteystietosi. Jos löydämme tuotteen ilmoitamme siitä sinulle. 

TILITYS

Tilitys tehdään jakson päätyttyä. Kerää myymättä jääneet tuotteet ja tule kassalle, poistamme hälyt ja teemme tilityksen. Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi. Tilitys tulee olla tehtynä 7 päivän kuluessa. Lisääthän tilinumeron tietoihisi, teemme tilitykset pääsääntöisesti tilille.