PERUSMERKKI VIIKOT

PERUSMERKKILISTA

VARAA TÄSTÄ

 paikkanumerot 238-247

12 pvä / 2€ + 10 %

Hintaan sisältyy:

  • Tarvitsemasi määrä henkareita
  • 1 tarra-arkki / 12 pvä
  • Rajaton määrä hälyttimiä
  • Reaaliaikainen myynninseuranta Kirppari-Kallessa

Tavallisten myyntipaikkojen lisäksi meillä on  sesonkialue, jossa järjestetään muutaman kerran vuodessa Perusmerkki viikot -tapahtuma. Provisioperiaatteen ja erittäin edullisen paikkamaksun ansiosta myyntiin voi tuoda myös vain muutaman tuotteen.

 Varaustaulukosta näet ajanjaksot jolloin voit varata paikan Perusmerkki viikoille. Varattavissa olevat paikkanumerot ovat 238-257.

Paikan voit varata itse Kirppari-Kallesta

Varaamalla paikan sitoudut noudattamaan kirpputorin yleisiä myyntiehtoja

 

HINNOITTELU

Hintalaput tulostetaan myymälässä. Voit tulostaa meillä ”tyhjiä” viivakoodillisia hintalappuja ja hinnoitella tuotteet käsin tai hinnoitella kaikki tuotteesi Kirppari-Kalleen, jolloin pääset seuraamaan myyntiäsi tuote tuotteelta. Syötettyäsi tuotteet järjestelmään voit tulostaa viivakoodilliset hintalaput myymälässä ennakkoon tai tavaroita tuodessasi.

MYYTÄVÄT TUOTTEET

Perusmerkki viikoille voit tuoda myyntiin perusmerkkilistalla olevia sekä lasten että aikuisten vaatteita, asusteita, kenkiä ja laukkuja. Tarkista aina myös Perusmerkkilista, se voi muuttua!

Ethän tuo myyntiin likaisia tai rikkinäisiä tuotteita! Rikkinäiset ja perusmerkkilistan ulkopuoliset tuotteet poistetaan myynnistä. Jos sinulla on paljon listan ulkopuolisia merkkejä,  kannattaa varata oma myyntipaikka. Samalla asiakasnumerolla voi olla samaan aikaan varaus Perusmerkki viikkojen alueella ja lastentuotteiden myyntipaikalla. 

 

TAVARAN TUONTI 

Tavaraa voit tuoda niin paljon kuin haluat ja täydennyksiä voit tehdä koko jakson ajan aukioloaikojen puitteissa. Omia myyntipaikkoja ei ole, vaan tuotteet lajitellaan omiin ryhmiin. 

Perusmerkki viikoille järjestämme yleensä ennakkotuinti aikoja myymälän aukioloaikojen ulkopuolella, näistä tiedotamme aina ennen Perusmerkki viikkojen alkua.

Tuotteiden haku on viimeisenä päivänä tunti ennen sulkemista. Jos et löydä kaikkia tuotteistasi älä oleta suoraan että ne on varastettu! Todennäköisempää on, että tuote on vaeltanut  väärään paikkaan. Tarkasta hintalaputtomien rekki kassan vierestä, kierrä myymälä ja jos et löydä tuotteistasi kerro kassalla asiasta. Voit jättää hukassa olleista tuotteista listan. Jokaisessa hintalapussa on sinun henkilökohtainen asiakasnumero, varmista että Kirppari-Kallen tiedoissa on yhteystietosi. Jos löydämme tuotteen ilmoitamme siitä sinulle. 

TILITYS

Tilitys tehdään jakson päätyttyä. Kerää myymättä jääneet tuotteet ja tule kassalle, poistamme hälyt ja teemme tilityksen. Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi. Lisääthän tilinumeron tietoihisi, teemme tilitykset pääsääntöisesti tilille.