YLEISET MYYNTIEHDOT

Tutustuthan myyntiehtoihin huolellisesti. Varaamalla myyntijakson hyväksyt kaikki säännöt ja ohjeet luetuiksi ja ymmärretyiksi.

MYYTÄVÄT TUOTTEET

Myytävissä tuotteissa tulee aina olla kirpputorilla tulostettu viivakoodillinen hintalappu.

Emme myy tuotteita, joista puuttuu hintalappu tai hinta on korjattu. Nämä keräämme löytötavararekkiin, joka kannattaa tarkastaa aina myymälässä käydessäsi. Rekki tyhjennetään joka kuun 15. ja viimeinen päivä ja tuotteet siirtyvät MiniPandan omaisuudeksi.

Kirjoita aina hintalappuun, jos tuote on viallinen tai osia puuttuu. Kirpputorituotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Elektroniikkatuotteen saa palauttaa vuorokauden sisällä ostohetkestä, jos se ei toimi.

Myytäväksi jätetyt tuotteet ovat myyjän vastuulla. Myymälä ei vastaa rikkoutuneista, likaantuneista tai varastetuista tuotteista. Valvomme kuitenkin tuotteita asianmukaisesti ja huolellisesti. Meillä on käytössä tallentava videovalvonta ja hälytinportit.

Piraattien, K-18–tuotteiden ja vaarallisten esineiden myynti on kielletty. Pidätämme oikeuden poistaa tuotteita myynnistä, mikäli koemme ne sääntöjen vastaisiksi. Mahdollista poistamista ei hyvitetä.

Täytäthän myyntipaikkasi maltillisesti, emme siivoa liian täysiä myyntipaikkoja. Voit täydentää paikkaasi vaikka joka päivä menekin mukaan tai voit ostaa täydennyspalvelun (5 € / 6 vrk) jolloin me täydennämme myyntipaikkaasi.

VARAUKSEN PERUUTTAMINEN

Varauksen voi peruuttaa maksutta 4 vuorokautta ennen vuokrajakson alkua. Mikäli et peruuta paikkavaraustasi ajoissa, kirpputorilla on oikeus veloittaa yhden viikon paikkavuokra. Mikäli myyjä myöhästyy myyntijaksonsa aloituksesta (minkä tahansa syyn vuoksi) tai keskeyttää myyntinsä ennen myyntijaksonsa loppumista, MiniPanda ei hyvitä tästä paikkavuokraa.

TILITYS

Tilitys tulee tehdä aukioloaikojemme puitteissa 7 vuorokauden sisällä vuokrajakson päättymisestä, tämän jälkeen se siirtyy MiniPandalle. Tilitykset maksetaan pääsääntöisesti tilille noin 14 vuorokauden kuluessa tilityksenteko hetkestä. Arkipyhät voivat pidentää maksuaikaa. Alle 100 € tilitys on mahdollista saada käteisellä.

Ilmoita aina kassalla myyntijaksosi päätyttyä, että tyhjennät oman myyntipaikkasi ja että teet lopputilityksen. Lopputilitykseen tarvitsemme allekirjoituksesi, varauduthan todistamaan henkilöllisyytesi.

Jälkimyyntijakso on 7 vuorokautta. Seuraa siis Kirppari-Kallea jaksosi päätyttyä ja jos sinulle kertyy vielä myyntiä, niin tule tilittämään se 7 vuorokauden jälkimyyntijakson sisällä, tämän jälkeen se siirtyy MiniPandalle. Jälkitilitykset tulee noutaa käteisellä, emme tee niistä tilisiirtoja.

OIKEUDET

MiniPanda pidättää kaikki oikeudet ottaa myyntipöydistä ja myynnissä olevista tuotteista kuvia ja julkaista niitä sosiaalisessa mediassa.

MiniPanda pidättää kaikki oikeudet muuttaa hinnastoja, sääntöjä ja niiden ehtoja.