KOULULAISTEN VARAINHANKINTA

Lastenkirppis MiniPanda tarjoaa luokille, vanhempainyhdistyksille ja seuroille mahdollisuuden kerätä varoja esimerkiksi luokkaretkiin ja leirikouluihin keväisin ja syksyisin (yleensä maalis-huhtikuu ja syys-lokakuu). Myyntipaikasta ei veloiteta kiinteää vuokraa vaan pelkkä provisio, joka on 25 % myynnistä.

Hintaan sisältyy:

  • Tarvitsemasi määrä henkareita

  • 10 tarra-arkkia

  • Myyntipaikan siistimispalvelu kerran päivässä

  • Reaaliaikainen myynninseuranta Kirppari-Kallessa

PAIKAN VARAAMINEN

Ryhmä valitsee täysi-ikäisen vastuuhenkilön, joka hoitaa paikan varauksen ja tilityksen. Varaukset ja lisätiedot sähköpostilla info@minipanda.fi.

HINNOITTELU

Hintalaput tulostetaan myymälässä. Jaksoon kuuluu 10 arkkia hintalappuja (lisäarkit 0,50 € / kpl). Vastuuhenkilö voi käydä hakemassa hintalaput ja jakaa kaikille tai jokainen voi tulla hakemaan niitä itse MiniPandan kassalta.

MYYTÄVÄT TUOTTEET

Myyntipaikkaan saa tuoda puhtaita ja siistejä lasten vaatteita ja asusteita sekä leluja, pelejä ja kirjoja. Myyntipaikalle mahtuu kerralla 1-2 isoa Ikean kassillista tavaraa. Ei kannata täyttää paikkaa liian täyteen vaan tuokaa lisää myynnin mukaan.

TAVARAN TUONTI

Tavaraa voi tuoda aukioloaikojen puitteissa heti kun myyntijakso alkaa. Myyntipaikan tulee olla tyhjä viimeisenä myyntipäivänä tuntia ennen sulkemista.

MYYNTIPAIKKA

Myyntipaikka on muokattavissa, kysythän apua henkilökunnalta. Kirpputorilta saa lainaksi henkarit ja muovilaatikon pienille tavaroille. Lisäksi pöytään voi askarrella kyltin, jossa on esimerkiksi koulu, luokka ja luokkaretken kohde, jos se on jo tiedossa.

TILITYS

Tilitys tehdään jakson päättyessä luokan tilille tai vastuuhenkilölle käteisellä (varauduthan todistamaan henkilöllisyytesi).