Tutustuthan myyntiehtoihin huolellisesti. Varaamalla myyntijakson hyväksyt kaikki säännöt ja ohjeet luetuiksi ja ymmärretyiksi

Yleisten myyntiehtojen lisäksi seuraavaa:

PAIKAN VARAAMINEN

 • Voit varata paikan Kirppari-Kalle -varausjärjestelmän kautta, puhelimitse, sähköpostilla tai paikan päällä. Voit maksaa myyntijaksosi vuokran ennakkoon tai voimme vähentää sen tilityksestä.
 • Pirkanmaan monikkoperheet Ry:n jäsenet saavat kaksi ilmaista myyntipäivää 6 päivän jaksoon tai neljä lisäpäivää 12 myyntipäivän jaksoon jäsenkorttia näyttämällä. Kerro jäsenyydestäsi heti varauksen yhteydessä.

HINNOITTELU

 • Meillä on käytössä Kirppari-Kalle. Voit tulostaa meillä ”tyhjiä” viivakoodillisia hintalappuja ja hinnoitella tuotteet käsin tai hinnoitella kaikki tuotteesi Kirppari-Kalleen. Hinnoitella voit jo etukäteen vaikka sinulla ei olisi varausta. Syötettyäsi tuotteet järjestelmään voit tulostaa viivakoodilliset hintalaput myymälässä ennakkoon tai tavaroita tuodessasi. Jakson pituudesta riippuen 1-2 tarra-arkkia sisältyy hintaan (yhdessä tarra-arkissa on 40 hintalapputarraa). Voit ostaa lisää arkkeja 0,50 euroa / kpl.
 • Ethän kiinnitä hintalappuja nuppineuloilla! Käytäthän lisäkiinnityksenä hakaneuloja, lankaa tai hälyttimiä.
 • Jos haluat muuttaa tuotteen hintaa, teethän uuden hintalapun. Emme myy tuotteita, joista puuttuu hintalappu tai hinta on korjattu. Nämä keräämme löytötavararekkiin, joka kannattaa tarkastaa aina myymälässä käydessäsi. Rekki tyhjennetään aina joka kuun 15. ja viimeinen päivä ja tuotteet siirtyvät MiniPandan omaisuudeksi.
 • Kirppari-Kallessa pääset seuraamaan myyntiäsi tuote tuotteelta reaaliajassa.

MYYTÄVÄT TUOTTEET

 • Tuothan myyntiin vain ehjiä ja puhtaita tuotteita. Vaatteet menevät paremmin kaupaksi, kun ne ovat puhtaita ja silitettyjä.
 • Pieniä osia sisältävät lelut kannattaa laittaa läpinäkyviin pusseihin, jolloin ne eivät häviä ja hintatarrakin on helpompi kiinnittää.

TAVARAN TUONTI

 • Myyntijaksosi alkaessa voit tuoda tavaroita edellisenä päivänä viimeisellä aukiolotunnilla tai myyntijaksosi ensimmäisenä päivänä heti kun kirpputori aukeaa. Jos olet tuomassa tavarat viimeisellä aukiolotunnilla, niin kannattaa tulla hyvissä ajoin, niin voit henkaroida ja hinnoitella tuotteet valmiiksi ennen myyntipaikan vapautumista. Näin vältyt turhalta kiireeltä ja saat rauhassa asetella tuotteet myyntipaikallesi heti kun se vapautuu. Lisää tavaraa voit tuoda koko myyntijaksosi ajan. Ilmoitathan kassalla kun tuot tai viet tavaraa.
 • Käytössäsi on muokattavissa oleva myyntipaikka, johon voit rakentaa tarpeidesi mukaisen esillepanon. Kysythän apua tarvittaessa. Myymälästä saat tarvitsemasi määrän henkareita lainaksi sekä muovilaatikon pienille tavaroille. Ethän laita tuotteita lattialle.
 • Myyntipaikalle kannattaa laittaa kokolappu, se helpottaa ostavaa asiakasta. Voit askarrella oman tai käyttää myymälässä valmiiksi olevia (pyydä kokolappu kassalta).
 • Jos haluat myyntipaikallesi alennuksen, ilmoitathan siitä joko viestillä tai henkilökohtaisesti kassalla. Huomioithan, että kaikille tuotteillesi tulee sama alennusprosentti. Jos haluat laskea yksittäisen tuotteen hintaa, teethän uuden hintalapun.
 • Sinulla on myyntipaikan lisäksi käytössäsi yhteisalueita, joihin saat viedä 5 tuotetta / alue. Mm. sesonkivaatteet, asusteet, juhlavaatteet, kengät, lelut/pelit, tarvikkeet sekä äitiysvaatteet.
 • Täytä myyntipaikkasi maltillisesti, liian täynnä oleva myyntipaikka ei ole houkutteleva eikä se pysy siistinä kauaa. Voit täydentää paikkaasi vaikka joka päivä menekin mukaan tai voit ostaa täydennyspalvelun (5 € / 6 vrk) jolloin me täydennämme myyntipaikkaasi. Emme siivoa liian täysiä myyntipaikkoja.
 • Myyntipaikan vuokraan kuuluu hälyttimiä 5 kpl. Voit myös ostaa rajattoman määrän hälyttimiä hintaan 2 €.
 • Myyntipaikkasi tulee olla tyhjä viimeisenä myyntipäivänä tuntia ennen sulkemista. Jos et tule tyhjentämään paikkaasi ajoissa, me teemme sen ja perimme tyhjentämisestä 15 euron sakkomaksun. Jos et löydä kaikkia tuotteistasi älä oleta suoraan että ne on varastettu! Todennäköisempää on, että tuote on vaeltanut väärään paikkaan. Tarkasta hintalaputtomien rekki kassan vierestä, kierrä myymälä ja jos et löydä tuotteistasi kerro kassalla asiasta. Voit jättää hukassa olleista tuotteista listan. Jokaisessa hintalapussa on sinun henkilökohtainen asiakasnumero, varmista että Kirppari-Kallen tiedoissa on yhteystietosi. Jos löydämme tuotteen ilmoitamme siitä sinulle.

SOSIAALINEN MEDIA

 • Seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa “Lastenkirppis MiniPanda”. Lisäämme tarinaan kuvat uusista pöydistä ja lisäyksistä. Muista huikata kassalla kun tuot pöytääsi lisää tavaraa!
 • Voit mainostaa paikkaasi myös itse Instagramin tarinassa tägäämällä @lastenkirppisminipanda. Kun meidät on tägätty, jaamme kuvat omassa tarinassa.
 • Voit mainostaa omaa myyntipaikkaasi myös MiniPandan Facebook -sivuilla, jos haluat. Ota kuvia ja kirjoita esimerkiksi mitä merkkejä ja kokoja löytyy ja postaa meidän sivuille. Nämä julkaisut löytyvät kohdasta Julkaisut – Vierailijoiden julkaisut.

TILITYS

 • Tilitys tulee tehdä aukioloaikojemme puitteissa 7 vuorokauden sisällä vuokrajakson päättymisestä, tämän jälkeen se siirtyy MiniPandalle. Tilitykset maksetaan pääsääntöisesti tilille 14 vuorokauden kuluessa. Alle 100 € tilitys on mahdollista saada käteisellä.
 • Ilmoita aina kassalla myyntijaksosi päätyttyä, että tyhjennät oman myyntipaikkasi ja että teet lopputilityksen. Lopputilitykseen tarvitsemme allekirjoituksesi, varauduthan todistamaan henkilöllisyytesi.
 • Jälkimyyntijakso on 7 vuorokautta. Seuraa siis Kirppari-Kallea jaksosi päätyttyä ja jos sinulle kertyy vielä myyntiä, niin tule tilittämään se 7 vuorokauden jälkimyyntijakson sisällä, tämän jälkeen se siirtyy MiniPandalle. Jälkitilitykset tulee noutaa käteisellä, emme tee niistä tilisiirtoja.