2 € + 25 % / 12 päivää

Hintaan sisältyy:

  • 1 tarra-arkki
  • Rajaton määrä hälyttimiä
  • Reaaliaikainen myynninseuranta Kirppari-Kallessa

Ennen joulua myymälän etuosa täyttyy leluista! Varaa paikka ja tuo ylimääräiset lelusi myyntiin edullisesti! Provisioperiaatteen ja erittäin edullisen paikkamaksun ansiosta myyntiin voi tuoda myös vain muutaman tuotteen. Voit tuoda myyntiin siistejä ja ehjiä leluja, pelejä ja kirjoja.

MYYNTIPAIKAN VARAAMINEN

Varaa myyntipaikkasi info@minipanda.fi tai suoraan kassalta.

HINNOITTELU

Hintalaput tulostetaan aina MiniPandassa. Voit tulostaa meillä ”tyhjiä” viivakoodillisia hintalappuja ja hinnoitella tuotteet käsin tai hinnoitella kaikki tuotteesi Kirppari-Kalleen, jolloin voit lisätä ne samalla myös verkkokauppaan. Kiinnitä hintalaput huolellisesti, voit käyttää apuna esimerkiksi teippiä, hakaneuloja tai lankaa. Älä käytä nuppineuloja!

MYYTÄVÄT TUOTTEET

Tuothan myyntiin vain ehjiä ja siistejä tuotteita! Jos tuotteessa on jokin vika, niin mainitsethan siitä hintalapussa. Mieti aina tuotteita valitessasi ja hinnoitellessasi, että ostaisitko itse tuotteen kirpputorilta ja paljonko siitä maksaisit. Tarkistathan että pattereilla toimivissa leluissa on patterit paikoillaan ja palapeleissä kaikki palat tallessa. Pidätämme oikeuden poistaa myynnistä rikkonaiset ja muuten myyntiin sopimattomat tuotteet!

TAVARAN TUONTI

Tavaraa voi tuoda aukioloaikojen puitteissa heti kun myyntijakso alkaa. Myymättä jääneet lelut tulee olla haettuna viimeisenä myyntipäivänä tuntia ennen sulkemista.

MYYNTIPAIKKA

Omia myyntipaikkoja ei ole, vaan lelut on järjestetty eri kategorioihin (esimerkiksi pehmolelut, autot, palapelit). Kun tuot lisää leluja, niin laitathan ne kylttien mukaan oikealle hyllylle.

TILITYS

Varauduthan todistamaan henkilöllisyytesi, kun tulet tekemään lopputilitystä. Lisää etukäteen tilinumero tietoihisi, sillä maksamme tilitykset pääsääntöisesti tilille.