TÄYSPALVELU
Tutustuthan myyntiehtoihin huolellisesti. Varaamalla myyntijakson hyväksyt kaikki säännöt ja ohjeet luetuiksi ja ymmärretyiksi.

Yleisten myyntiehtojen lisäksi seuraavaa:

Täyspalveluun varataan aika viestillä info@minipanda.fi tai suoraan kassalta. Täyspalvelu on erittäin suosittu. Tähän palveluun otamme varauksia vastaan aina tilanteen mukaan. Välillä palvelu ruuhkaantuu ja voit ilmoittautua jonoon. Ilmoitamme sinulle kun on vuorosi tuoda tavarat myyntiin

Täyspalvelussa sinun tarvitsee ainoastaan tuoda myytävät tuotteesi meille ja me hoidamme kaiken muun. Hinnoittelemme tuotteet, laitamme ne esille ja siistimme pöydän joka päivä. Täyspalvelun hinta on 15 € + 50 % myyntiprovisio kokonaismyynnistä.

Täyspalvelun myyntiaika on 15 päivää. Tavarat tulee tuoda varausta edeltävänä päivänä. Meillä on käytössä Kirppari-Kalle, josta näet vuokrajaksosi pituuden ja pääset seuraamaan myyntiäsi reaaliajassa. Saat tuoda 2-3 isoa Ikean kassillista, ilmoitathan etukäteen paljonko sinulla on tavaraa. Laita kasseihin valmiiksi nimesi ja pyydä vaihtokassit kassalta halutessasi. Saat tuoda tuotteesi sinulle varattuna päivänä aukioloaikojemme sisällä. Mikäli et noudata sovittua tavaroiden tuontiajankohtaa, MiniPanda ei ole velvollinen ottamaan tavaroita vastaan. Varauksen voi peruuttaa maksutta 4 vuorokautta ennen tavarantuontipäivää. Mikäli et peruuta varaustasi ajoissa, kirpputorilla on oikeus veloittaa yhden viikon myyntipaikkavuokra. Laitamme kaikkiin arvokkaimpiin tuotteisiin hälyttimet. Jos haluat alennuksen myyntipaikallesi lopuksi niin ilmoita siitä meille joko tavaran tuonnin yhteydessä tai myöhemmin viestillä.

Myyntijakson jälkeen voit lahjoittaa myymättä jääneet tuotteesi hyväntekeväisyyteen, tulla itse keräämään ne tai ostaa keräyspalvelun jolloin me keräämme tuotteet puolestasi (keräysmaksu 10 €). Huomioithan, että keräämme ainoastaan myyntipaikassasi olevat tuotteet, emmekä vastaa mahdollisesti muualle kulkeutuneista tuotteista. Ne tuotteet, jotka olemme itse vieneet yhteisalueille, keräämme takaisin paikallesi ennen myyntijakson loppumista. Ilmoitathan viikkoa ennen jakson loppua miten haluat toimia.

Mikäli olet ilmoittanut itse kerääväsi tuotteet, mutta et ole tehnyt sitä, tyhjennämme myyntipaikan ja veloitamme siitä automaattisesti 15 € tyhjennysmaksun. Säilytämme tavaroitasi viikon ajan myyntijakson päättymisestä. Mikäli tavaroita ei noudeta eikä tilitystä tehdä 7 vuorokauden kuluessa, siirtyvät tuotteet ja myynti MiniPandan omistukseen.

MITÄ SAA TUODA
-Tuothan ainoastaan nykyaikaisia tuotteita! 

– Kaikkien tuotteiden tulee ehdottomasti olla ehjiä, siistejä ja puhtaita! Käännäthän vaatteet oikein päin ja napitat nepparit ja napit valmiiksi.
– Vaatteita (44-150 cm)
– Hyväkuntoisia kenkiä (kokoon 36 asti)
– Leluja, pelejä, kirjoja
– Äitiysvaatteita
– Tarvikkeita (esimerkiksi kantoreppuja, hoitoalustoja ja hoitolaukkuja)

MITÄ EI SAA TUODA
– Nukkaisia, likaisia, venyneitä, muotonsa menettäneitä, tahraisia ja värjääntyneitä tai haisevia tuotteita tuotteita. Valitse tuotteet hyvässä valaistuksessa!
– Alle yhden euron arvoisia tuotteita! Niitä emme hinnoittele. Jos sinulla on alle yhden euron arvoisia tuotteita (esimerkiksi sukkia tai pieniä leluja) niin pussita ne       valmiiksi läpinäkyviin minigrip-pusseihin, jolloin hinnoittelemme ne pusseittain. Kirjoita pussiin myös sukkien koot ym. hyödyllistä tietoa ostajalle.
– Koon 37 tai isompia kenkiä
– Toisella kirpputorilla myynnissä olleita tuotteita
– Äitiyspakkauksen tuotteita
– Kesällä talvivaatteita (esim. toppavaatteet, välikausi- ja talvikengät) ja talvella kesävaatteita (esim. sortsit, kesämekot, topit)

Henkilökuntamme arvioi myyntiin päätyvät tuotteet ja pidättää oikeuden hävittää tuotteet, mikäli ehdot eivät joltain osin täyty. Mikäli myyntiin kelpaamattomia tuotteita on yli 10 kpl, MiniPandalla on oikeus periä 10 € lajittelumaksu.