Verkkokaupassa myyminen

Nyt voit lisätä tuotteet myös verkkokauppaan! Näin saat lisänäkyvyyttä tuotteille. Lisääminen tapahtuu hinnoittelun yhteydessä. Klikkaa tuoterivin lopussa olevan kameran kuvaa ja täytä tiedot, muista tallentaa. Verkkokauppa toimii parhaiten Kirppari-Kalle -sovelluksella jonka saat ladattua App Storesta tai Play Kaupasta. Voit valita myytkö verkkokaupassa omalla nimelläsi vai nimimerkillä.

Voit laittaa verkkokauppaan joko kaikki tuotteet tai valita vain osan tuotteista.

Verkkokaupasta ostaminen

Ostoksia voit tehdä verkkokaupasta ”varaamalla” tuotteen ostoskorin kautta. Tuotteet ovat myynnissä myös myymälässä, joten verkokauppavaraus ei ole sitova. Jos et pääse paikalle ostoksille varaudu siihen että tuote saattaa olla myyty myymälässä ennen kuin ehdimme keräämään sen sinulle. Varmistamme oston sähköpostilla ja annamme maksutiedot. Tämän jälkeen ostajan tulee vahvistaa osto vastaamalla viestiin. Emme varaa tuotteita vuorokautta pidempään ilman vahvistusta, koska myyjän jakso voi päättyä ja myynnit eivät kerry enää myyjälle. Toteutuneet postikulut lisätään loppusummaan. Postitamme tuotteet Smartpost-pakettina.

Palautus

Postitetuilla tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Jos palautat tuotteen, otathan ensin yhteyttä viestillä ja sovit palautuksesta. Emme käsittele asiakaspalautuksia, jotka on palautettu ilman yhteydenottoa. Paketin noutamatta jättäminen ei ole palautus. Jotta voimme hyväksyä palautuksesi, tulee se lähettää 14 päivän sisällä siitä, kun olet vastaanottanut ostamasi tuotteet. Jos tuote on lähetetty kirjeenä, palautus myös kirjeenä. Muistathan, että olet vastuussa siitä, että palautuksesi tulee meille perille, joten säilytäthän huolellisesti palautuksesta saamasi kuitin. Kuitista ilmenee myös paketin seurantakoodi. Ostaja vastaa itse palautuskustannuksista.
Saat viestillä ilmoituksen, kun olemme käsitelleet palautuksesi. Hyvitys tapahtuu 14 vrk kuluessa palautuksen vastaanottamisesta. Vähennämme hyvityksen summasta lähetyskulut (sis. ALV 24%).
Tuote postitetaan kahden vuorokauden kuluessa maksun saamisesta.
Jos valitset noudon MiniPandasta tuote on noudettava 7 vuorokauden kuluessa. Pidemmästä noutoajasta on sovittava erikseen.