Kirpputorille saapuessa löydät sisäänkäynnistä käsidesiä! Käsidesi löytyy myös kassalta, leikkipaikalta, WC:stä ja imetyshuoneesta. Käsienpesupiste löytyy WC:stä ja imetyshuoneesta. Tule ainoastaan terveenä ja muistathan myös turvavälin!

Kiitos kun huomioit muut asiakkaat ja henkilökunnan!

MYYNTIPAIKAN VARAAMINEN

Varaa myyntipaikka helposti itse Kirppari-Kallesta! Sieltä näet myymälän pohjapiirroksen ja pöytien sijainnin. Kirppari-Kallella on myös ilmainen sovellus, jonka voita ladata puhelimeesi Play Kaupasta tai App Storesta. Hinnoittelu ja myynninseuranta hoituvat kätevästi myös sovelluksessa.

UUTTA! Voit lisätä tuotteesi ilmaiseksi myös verkkokauppaamme!

HINNOITTELU

Hintalaput tulostetaan aina MiniPandassa. Voit tulostaa meillä ”tyhjiä” viivakoodillisia hintalappuja ja hinnoitella tuotteet käsin tai hinnoitella kaikki tuotteesi Kirppari-Kalleen, jolloin voit lisätä ne samalla myös verkkokauppaan. Kiinnitä hintalaput huolellisesti, voit käyttää apuna esimerkiksi hakaneuloja tai lankaa. Älä käytä nuppineuloja!

MYYTÄVÄT TUOTTEET

Tuothan myyntiin vain ehjiä ja puhtaita tuotteita! Jos tuotteessa on jokin vika, esimerkiksi pieni tahra, niin mainitsethan siitä hintalapussa. Mieti aina tuotteita valitessasi ja hinnoitellessasi, että ostaisitko itse tuotteen kirpputorilta ja paljonko siitä maksaisit.

TAVARAN TUONTI

Myyntijaksosi alkaessa voit tuoda tavaroita edellisenä päivänä viimeisellä aukiolotunnilla tai myyntijaksosi ensimmäisenä päivänä heti kun kirpputori aukeaa.  Lisäyksiä voit tuoda koko myyntijaksosi ajan.

Myyntipaikkasi tulee olla tyhjä viimeisenä myyntipäivänä tuntia ennen sulkemista. Jos et löydä kaikkia tuotteistasi älä oleta suoraan että ne on varastettu! Todennäköisempää on, että tuote on vaeltanut väärään paikkaan. Tarkasta hintalaputtomien rekki kassan vierestä, kierrä myymälä ja jos et löydä tuotteistasi kerro kassalla asiasta. Voit jättää hukassa olleista tuotteista listan. Jokaisessa hintalapussa on sinun henkilökohtainen asiakasnumero, varmista että Kirppari-Kallen tiedoissa on yhteystietosi. Jos löydämme tuotteen ilmoitamme siitä sinulle.

MYYNTIPAIKKA JA YHTEISALUEET

Myyntipaikka on muokattavissa, kysythän apua henkilökunnalta. Kirpputorilta saat lainaksi henkarit, muovilaatikon pienille tavaroille ja kokolapun. Käytössäsi ovat myös numeroidut yhteisalueet, joihin saat viedä 5 tuotetta / alue.

SOSIAALINEN MEDIA

  • Seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa “Lastenkirppis MiniPanda”. Lisäämme tarinaan kuvat uusista pöydistä ja lisäyksistä. Muista huikata kassalla kun tuot pöytääsi lisää tavaraa!
  • Voit mainostaa paikkaasi myös itse Instagramin tarinassa tägäämällä @lastenkirppisminipanda. Kun meidät on tägätty, jaamme kuvat omassa tarinassa.
  • Voit mainostaa omaa myyntipaikkaasi myös MiniPandan Facebook -sivuilla, jos haluat. Ota kuvia ja kirjoita esimerkiksi mitä merkkejä ja kokoja löytyy ja postaa meidän sivuille. Nämä julkaisut löytyvät kohdasta Julkaisut – Vierailijoiden julkaisut.

TILITYS

Varauduthan todistamaan henkilöllisyytesi, kun tulet tekemään lopputilitystä. Lisää etukäteen tilinumero tietoihisi, sillä maksamme tilitykset pääsääntöisesti tilille.