Tervehdys MiniPandasta!

Kevään merkkejä on jo nähtävillä ja vappu on jo ihan ovella! Minipandassa on laaja valikoima erilaisia vappupalloja. Meiltä löydät niin perinteiset heliumpallot, kuin kävelevät eläimet sekä megaisot prinsessa ja mönkijä -lattiapallot.

Olemme avoinna

pe 29.4. klo 10-16

vappuaattona la 30.4. klo 10-16

vapunpäivänä su 1.5. klo 12-16

Olemme saaneet kehitysehdotuksia myös koskien uutiskirjettä, kiitos niistä. Kokeilemme tälläkertaa lähettää kirjeen linkitettynä kotisivuille. Otamme mielellämme palautetta myös vastaan tästä. Uutiskirje on nyt kaksisivuinen ja selkeämpi.

Uutiskirjeestä löydät koodin, jolla saat edun peruskirppispöytään kesänajalle. Koodi on voimassa vain uutiskirjeen tilaajille.

Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille erityisen tärkeää. Haluammekin kuulla juuri Sinun mielipiteesi, kuinka voimme palvella sinua entistä paremmin. Allaolevasta linkistä aukeaa kysely. Kysymykset ovat monivalintoja ja kirjallista palautetta voit antaa halutessasi. Palkinnoksi vaivannäöstäsi arvomme ison uima-altaan sekä yllätyksen. Palkinnon arvo on yhteensä n.60€. Palkinnon voi noutaa MiniPandasta tai postitamme sen minnevain Suomessa. Arvonta suoritetaan pe 13.5. klo 12 ja voittajaan otetaan yhteyttä sähköpostitse.

Linkki asiakastyytyväisyyskyselyyn: klikkaa tästä!

Ihanaa keväänodotusta!

Terveisin,

Anu

uutiskirje
uutiskirje
Panda ison heliumpallon kyydissä